Football Talk

Ντιμπάλα: «Έπρεπε να πάρω ρίσκο και να χρησιμοποιήσω το δεξί μου πόδι»

Ντιμπάλα: «Έπρεπε να πάρω ρίσκο και να χρησιμοποιήσω το δεξί μου πόδι»
Ο Πάολο Ντιμπάλα μίλησε για την πρόκριση της Ρόμα στα ημιτελικά του Europa League.
Με ένα υπέροχο γκολ στο 89', ο Πάολο Ντιμπάλα έκανε το 2-1 για τη Ρόμα επί της Φέγενορντ, με τους Ιταλούς να παίρνουν την πρόκριση για τα ημιτελικά του Europa League στην παράταση.

Ο Αργεντινός μίλησε μετά το ματς για την πρόκριση, αλλά και το πως χρησιμοποίησε το δεξί του πόδι στη φάση του γκολ.

Διαβάστε όσα είπε:

«Το δεξί μου πόδι; Το χρησιμοποιώ ελάχιστα και ακόμη και σήμερα δεν ήθελα να το χρησιμοποιήσω πολύ λόγω μιας ενόχλησης που έχω, αλλά για να μπλοκάρω αυτή τη μπάλα έπρεπε να πάρω ρίσκα. Πήγε καλά. Ήδη στο δρόμο από την Τριγκόρια προς το γήπεδο είχα δει κάτι φανταστικό. Ο τρόπος που αυτή η πόλη βιώνει το ποδόσφαιρο είναι απίστευτο».

«Όλοι θέλουμε να κερδίζουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Έπειτα έχουμε έναν προπονητή με απίστευτη νοοτροπία, μας είπε ότι το σημερινό παιχνίδι θα ήταν έτσι. Αυτή η ομάδα έχει ήδη κερδίσει πέρυσι και ξέρει τι χρειάζεται. Η νοοτροπία υπάρχει, τώρα απομένουν μόνο λίγα παιχνίδια και ελπίζουμε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε έτσι για να φέρουμε τη Ρόμα πίσω στον τελικό.

Όλοι γνωρίζουμε τον Μουρίνιο και την ιστορία του, ξέρουμε τι έκανε στην Ευρώπη, σε όλες τις ομάδες κέρδισε κάτι και η νοοτροπία του είναι αυτή. Ξέρει πάντα πώς πάνε τα ματς και, όπως είπα και πριν, σήμερα μας είπε ότι με τη Φέγενορντ θα μπορούσε να έρθει αυτή η εξέλιξη. Έτσι μας πίεσε να δώσουμε κάτι παραπάνω, και όταν χρειάστηκε να αλλάξει το σύστημα του παιχνιδιού, κερδίσαμε το παιχνίδι. Τώρα θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0