Football Talk

Νεϊμάρ: «Θα επιστρέψω σύντομα στη Σάντος - Νιώθω σαν στο σπίτι μου»

Νεϊμάρ: «Θα επιστρέψω σύντομα στη Σάντος -  Νιώθω σαν στο σπίτι μου»

Ο Νεϊμάρ επισκέφθηκε την Βραζιλία και το Σάο Πάολο για να παρακολουθήσει αγώνα της Σάντος. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί, δήλωσε στα βραζιλιάνικα μέσα πως θέλει να επιστρέψει κάποια στιγμή στην ομάδα της καρδίας του.

Ο Νεϊμάρ εκμεταλλεύτηκε το διάστημα της απουσίας του από τα γήπεδα για να επισκεφθεί την Βραζιλία και το Σάο Πάολο. Ο σούπερ σταρ της Παρί, παρακολούθησε αγώνα της Σάντος κόντρα στην Άουνταξ Ιταλιάνο στο πλαίσιο του Κόπα Σουνταμερικάνα και μετά το ματς δεν παρέλειψε να κάνει δηλώσεις σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα.

Μεταξύ άλλων, ο Νεϊμάρ δήλωσε πως θα ήθελε να επιστρέψει στη Σάντος, αφού εκείνη είναι η ομάδα που του έδωσε τα πάντα και είναι το δεύτερο σπίτι του.  

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:     

«Μία μέρα θα γυρίσω, θα επιστρέψω σύντομα...Είναι πολύ όμορφα που είμαι πίσω στο σπίτι μου. Εδώ νιώθω σαν στο σπίτι μου, είμαι χαρούμενος που γύρισα μετά από 10 χρόνια. Ήρθα εδώ για να στηρίξω τη Σάντος. Είναι το κλαμπ που μου έδωσε τα πάντα, άνοιξε τις πόρτες του για εμένα και την οικογένειά μου, που με αποκάλυψε στον κόσμο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0