Football Talk

Φιορεντίνα - Λεχ Πόζναν 2-3: Οι «Βιόλα» στα ημιτελικά και ας έπαιξαν με την «φωτιά» (video)

Φιορεντίνα - Λεχ Πόζναν 2-3: Οι «Βιόλα» στα ημιτελικά και ας έπαιξαν με την «φωτιά» (video)

Η Λεχ Πόζναν μπήκε με το «μαχαίρι στα δόντια» και κατάφερε να ισοφαρίσει το εις βάρος της 4-1 του πρώτου ματς, όμως η Φιορεντίνα βρήκε τις λύσεις στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

Σπουδαίο παιχνίδι από την Λεχ Πόζναν όπου ξάφνιασε από την αρχή του παιχνιδιού την Φιορεντίνα και έφτασε πολύ κοντά σε μία ιστορική ανατροπή μέσα στο «Αρτέμιο Φράνκι». Οι «Βιόλα» κατάφεραν με αρκετή δυσκολία να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ξεκίνημα με το… δεξί για τους Πολωνούς και γκολ μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Σοούζα με υπέροχο τελείωμα νίκησε το Τερατσιάνο και έκανε το 1-0.

Κοντά στην ισοφάριση έφτασαν οι «Βίολα» στο 42ο λεπτό, αλλά το σουτ του Μαντραγκόρα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Η Λεχ Πόζναν κάνει το 2-0 στο 64ο λεπτό και τρέχει γι Ν προλάβει την ανατροπή. Ο Βέλντε ευστόχησε από τα 11 βήματα και πλέον οι Πολωνοί κυνηγάνε ένα γκολ για να φέρουν το συνολικό σκορ σε απόλυτη ισορροπία.

Το γκολ τελικά ήρθε πέντε λεπτά αργότερα στο 69’. Ο Σόμπιεχ βρέθηκε ολομόναχος μέσα στην περιοχή της Φιορεντίνα και έστειλε με άνεση την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 κάτω από έξαλλους πανηγυρισμούς.

Δεν κράτησε και πολύ όμως η χαρά των φιλοξενούμενων καθώς ο Σοτίλ έβαλε το «χρυσό» γκολ για να γλιτώσει τους «Βίολα» από ένα μεγάλο κάζο. Ο 23χρονος Ιταλός πήρε το «ριμπάουντ» μέσα από την περιοχή στο 78ο λεπτό και μείωσε σε 3-1.

Ο Καστροβίλι «κλείδωσε» την πρόκριση» για τους Ιταλούς στο 90+2’ εκμεταλλευόμενος την αλληγορία που επικράτησε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και έκανε το 3-2.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φιορεντίνα (Β. Ιταλιάνο): Τερατσιάνο, Βενούτι, Μιλένκοβιτς (46' Κουάρτα), Ίγκορ, Μπιράγκι(53' Τέρζιτς), Μποναβεντούρα (71' Καστροβίλι), Μαντραγκόρα, Μπαράκ, Γκονζάλες, Γίοβιτς (71' Καμπράλ), Σοτίλ

Λεχ Πόζναν (Τ. Βαν Ντε Μπρομ): Μπένταρεκ, Μίλιτς, Κάρλστρομ, Ντάγκερσταλ, Ρεμπόχο, Μαρχβίνσκι, Μουράφσκι (82' Κβεκβεσκίρι), Σκόρας, Σόουζα, Βέλντε (80' Μπα Λούα), Σόμπιεχ (79' Ισάκ)


Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0