Football Talk

Ολική ανατροπή: Επιστροφή των 15 βαθμών στη Γιουβέντους και ξανά στην τριάδα της Serie A!

Ολική ανατροπή: Επιστροφή των 15 βαθμών στη Γιουβέντους και ξανά στην τριάδα της Serie A!
«Λύτρωση» για τη Γιουβέντους! Πήρε πίσω τους 15 βαθμούς, ανέβηκε στην 3η θέση της φετινής Serie A και άφησε πίσω της Ίντερ και Μίλαν!
Η τιμωρία των 15 βαθμών που επιβλήθηκε στη Γιουβέντους μεσούσης της σεζόν μπήκε στον... πάγο. Μία νέα δίκη θα δώσει την οριστική λύση και κάπως έτσι, οι «μπιανκονέρι» βρέθηκαν ξανά στην 3η θέση της Serie A, καθώς όποια απόφαση ληφθεί, θα έχει ισχύ από τη νέα σεζόν (2023/24)!

Ο λόγος; Πως η συγκεκριμένη υπόθεση ίσως χρειαστεί περισσότερο από έναν μήνα για να λυθεί, άρα μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η Γιουβέντους βρίσκεται, πλέον, στην τρίτη θέση με 59 βαθμούς, η Ρόμα στην τέταρτη, ενώ Μίλαν και Ίντερ, τέθηκαν εκτός πρώτης τετράδας, στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα.

Παράλληλα, οι τιμωρίες/απαγορεύσεις προς φυσικά πρόσωπα, δηλαδή τους Ανιέλι, Αριβαμπένε και Τσερουμπίνι, ανακαλούνται επίσης!

Η FIGC δεν παρουσίασε κανένα νέο στοιχείο στην έφεση της Γιουβέντους και κάπως έτσι, ο εισαγγελέας αποφάσισε πως «υπάρχει έλλειψη σαφήνειας στο κίνητρο που πρέπει να εκτιμηθεί και να αξιολογηθεί από μια νέα απόφαση».

Η νυν απόφαση, πάντως, απαλάσσει οριστικά τους Νέντβεντ, Γκαλιμπέρτι, Γκρατσιόλι, Χιουζ, Μαριλούνγκο και Ρονγκάλιο, σε αντίθεση με τις τιμωρίες των Ανιέλι, Παρατίτσι, Αριβαμπένε και Τσερουμπίνι, που αναστέλλονται, αλλά θα επανεξεταστούν.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0