Football Talk

Ο Λεάο το «έκανε» όπως ο Γκούλιτ κόντρα στη Νάπολι του Μαραντόνα! (video)

Ο Λεάο το «έκανε» όπως ο Γκούλιτ κόντρα στη Νάπολι του Μαραντόνα! (video)
Ίδια φανέλα, ίδιος αντίπαλος, ίδιο γήπεδο, σχεδόν ίδια ασίστ! Ο Ράφαελ Λεάο θύμισε το υπέροχο σόλο του Ρουντ Γκούλιτ, στο Νάπολι-Μίλαν μίας άλλης εποχής.
Η Μίλαν «επέστρεψε» στα ημιτελικά του Champions League μετά από 16 χρόνια. Η ρεβάνς κόντρα στη Νάπολι, ωστόσο, «επισκιάστηκε» από το υπέροχο σόλο του Ράφαελ Λεάο.

Ο Πορτογάλος σταρ των «ροσονέρι» έκανε μία φοβερή κούρσα, ξεκινώντας πίσω από τη σέντρα. Προσπέρασε τρεις αντιπάλους, πριν δώσει έτοιμο γκολ στον Ζιρού, που προ κενής εστίας έκανε το 1-0 και ουσιαστικά, «σφράγισε» την πρόκριση.

Αμέσως, ένα βίντεο με μία πανομοιότυπη κούρσα του Ρουντ Γκούλιτ, από την εποχή που αγωνιζόταν στη Μίλαν, άρχισε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Σημαντική λεπτομέρεια; Κι αυτός είχε ξεκινήσει πίσω από τη σέντρα την προσπάθειά του, είχε μοιράσει ένα γκολ πάρε-βάλε στον Φαν Μπάστεν, μόνο που το είχε πράξει στο ίδιο γήπεδο, απέναντι στον ίδιο αντίπαλο: τη Νάπολι!

Το εν λόγω ματς ήταν στο πλαίσιο του ιταλικού πρωταθλήματος τη σεζόν 1987/88 και παρά την ήττα της, στο φινάλε βρήκε τη Μίλαν να είναι πρωταθλήτρια και τους κατόχους του τίτλου, «παρτενοπέι», με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ηγέτη τους, να τερματίζουν δεύτεροι στον βαθμολογικό πίνακα.

Άραγε, ποια από τις δύο «κούρσες» ήταν πιο εντυπωσιακή;

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0