Football Talk

Τσέλσι - Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Μία ακόμη μέρα στο... γραφείο για Αντσελότι με σκόρερ τον Ροντρίγκο! (video)

Τσέλσι - Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Μία ακόμη μέρα στο... γραφείο για Αντσελότι με σκόρερ τον Ροντρίγκο! (video)
Η Τσέλσι «πάλεψε» για την μεγάλη ανατροπή, όμως οι σωτήριες επεμβάσεις του Τιμπό Κουρτουά στο πρώτο ημίχρονο και τα δύο γκολ του Ροντρίγκο στο δεύτερο, έδωσαν τη νίκη (2-0) και την άνετη πρόκριση στους «4» του Champions League στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Η Τσέλσι έκανε ό,τι μπορούσε, όμως απέναντι στη... μόνιμη νικήτρια του θεσμού αυτό δεν ήταν αρκετό. Μετά από το 2-0 στην Μαδρίτη, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έδειξε και πάλι την μεγάλη κλάση της και επιβλήθηκε εκ νέου με 2-0, με τον Ροντρίγκο να πετυχαίνει και τα δύο γκολ των «μερένχες».

Οι Μαδριλένοι θα βρεθούν στα ημιτελικά του Champions League για 11η φορά τα 13 τελευταία χρόνια και θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν!

Με επιθετικές διαθέσεις μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα του Λάμπαρντ. Οι φιλοξενούμενοι περίμεναν πίσω από την μπάλα, στοχεύοντας να «χτυπήσουν» στην αντεπίθεση. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους «μπλε» ήρθε στο 11', όταν μετά από γύρισμα από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον... ολομόναχο Καντέ, ο οποίος δεν έπιασε καλά το σουτ και είδε την μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Η Ρεάλ ήταν αθόρυβη μέχρι το 20ο λεπτό. Τότε, ο Ροντρίγκο κινήθηκε ωραία στη περιοχή, έπιασε διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Η Τσέλσι «άγγιξε» και αυτή το 1-0 στο φινάλε του πρώτου μέρους, με τη σέντρα του Τζέιμς, να βρίσκει ολομόναχο τον Κουκουρέγια, και τον Κουρτουά να αποκρούει με καταπληκτικό τρόπο το δυνατό σουτ του Καταλανού.

Όπως τελείωσε το πρώτο, έτσι ακριβώς άρχισε και το δεύτερο ημίχρονο, δηλαδή με μεγάλη ευκαιρία των «μπλε». Μετά από γέμισμα στην περιοχή, ο Γκάλαχερ έκανε κεφαλιά-πάσα για τον Καντέ που έκανε το σουτ εξ επαφής, όμως η μπάλα κόντραρε στον Μιλιτάο και πέρασε κόρνερ.

Όταν δε κάνεις τις ευκαιρίες γκολ ο ποδοσφαιρικός «Θεός» σε τιμωρεί και έτσι το 0-1 ήρθε για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο 58'.

Σε μια ταχύτατη αντεπίθεση ο Βινίσιους που έφτασε έως το δεύτερο δοκάρι έκανε το ψύχραιμο γύρισμα για τον Ροντρίγκο που είχε ακολουθήσει τη σέντρα του και με εύκολο πλασέ νίκησε τον Κέπα για το 0-1, τελειώνοντας την υπόθεση-πρόκριση!

Το τελικό 0-2 γράφτηκε στο 80' ξανά από τον Ροντίγκο προ κενής εστίας, μετά από όμορφη ενέργεια και ασίστ από τον Βαλβέρδε

Τα στιγμιότυπα:





Οι ενδεκάδες:

Τσέλσι (Λάμπαρντ): Κέπα, Φοφανά, Τιάγκο Σίλβα, Τσαλόμπα, Τζέιμς, Κόβατσιτς, Έντσο Φερνάντες (67' Στέρλινγκ), Καντέ, Γκάλαχερ (67' Ζοάο Φέλιξ), Κουκουρέγια (67' Μούντρικ), Χάβερτς (77' Μάουντ).
Ρεάλ Μαδρίτης (Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ (82' Νάτσο), Μιλιτάο, Αλάμπα (46' Ρίντιγκερ), Καμαβινγκά, Κρος (76' Θεμπάγιος), Μόντριτς, Βαλβέρδε, Ροντρίγκο (81' Ασένσιο), Βινίσιους, Μπενζεμά (71' Τσουαμενί).



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0