Football Talk

Επιστολή Βαγγέλη Μαρινάκη σε ΚΕΔ και ΕΠΟ: Ζητάει elite διαιτητές στα ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής

Επιστολή Βαγγέλη Μαρινάκη σε ΚΕΔ και ΕΠΟ: Ζητάει elite διαιτητές στα ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε επιστολή σε ΚΕΔ και ΕΠΟ, ζητώντας να ορίσουν elite διαιτητές στα μεγάλα ντέρμπι των play-off ανάμεσα σε Ολυμπιακό - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκό.      

Ως πρόεδρος της Super League ο Βαγγέλης Μαρινάκης με επιστολή του σε ΚΕΔ και ΕΠΟ ζητάει να σεβαστούν το πρωτάθλημα και να ορίσουν elite διαιτητές για τα άκρως σημαντικά παιχνίδια της 5η αγωνιστικής των play-off.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Κύριοι,

Την προσεχή Κυριακή 23.04.2023 διεξάγονται στα πλαίσια της 5ης Αγωνιστικής των play off της Superleague 1 οι αγώνες ΠΑΟΚ – ΠΑΟ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ. Δεν χρειάζεται να επισημάνουμε πόσο μεγάλη είναι η βαθμολογική σημασία και η κρισιμότητα των αγώνων αυτών.

Για το λόγο αυτό σας καλούμε με την αρωγή και τη συνδρομή της UEFA να προβείτε στον ορισμό αλλοδαπών Διαιτητών από την Elite κατηγορία Διαιτητών της UEFA προκειμένου να διευθύνουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Σας επισημαίνουμε ότι έχετε υποχρέωση – από τη θέση που κατέχει ο καθένας εξ υμών – να σεβαστείτε και το Πρωτάθλημα και τις διαγωνιζόμενες ομάδες εξασφαλίζοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την τέλεση των αγώνων».

 www.bnsports.gr   

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0