Football Talk

Μπαλτάκος: «Ο Μαρινάκης με μισεί επειδή είμαι Παναθηναϊκός»

Μπαλτάκος: «Ο Μαρινάκης με μισεί επειδή είμαι Παναθηναϊκός»

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στα ζητήματα της αθλητικής επικαιρότητας, ενώ σε ερώτηση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, υποστήριξε πως εκείνος τον μισεί επειδή είναι... Παναθηναϊκός!

O Τάκης Μπαλτάκος παραχώρησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» μία συνέντευξη που θα συζητηθεί. Μεταξύ άλλων μίλησε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την αιτία του μένους απέναντι στο πρόσωπό του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους Έλληνες διαιτητές χαρακτηρίζοντάς τους ως «άριστους».

Αναλυτικά οι απαντήσεις του Τάκη Μπαλτάκου:

Γιατί πιστεύετε ότι υπάρχει τέτοιο μένος από την πλευρά του Ολυμπιακού και του κ. Μαρινάκη προς το πρόσωπό σας;

«Γιατί είμαι Παναθηναϊκός!».

Μόνο γι' αυτό;

«Φαντάζομαι ναι. Δεν βλέπω κάτι άλλο».

Είστε ικανοποιημένος από την επιλογή του κ. Μπένετ στη θέση του αρχιδιαιτητή;

«Έχουμε το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όλων των δεκαετιών και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον κ. Μπένετ».

Πάντως, υπάρχουν θεματάκια. Με τη διαιτησία στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, είχε ανακοινωθεί ο Κροάτης Γιόβιτς, μετά δήλωσε κώλυμα και βρήκατε τελικά διαιτητή Elite παρότι στην ανακοίνωσή σας αναφέρατε πως δεν υπήρχε…

«Ο Ισπανός διαιτητής δεν βρέθηκε από την UEFA όπως υποστήριξαν μερικοί. Όταν ο Κροάτης δήλωσε κώλυμα την Πέμπτη το απόγευμα, ο κ. Μπένετ ήξερε πώς δεν υπήρχε Elite διαιτητής που να μην παίζει. Μετά κάθισε και έψαξε πού παίζουν. Βρήκε λοιπόν ότι ο Ντελ Θέρο Γκράντε είχε οριστεί την Παρασκευή στο VAR. Οπότε αμέσως πήρε την UEFA και τους είπε ότι μπορεί να έρθει. Ο Μπένετ τον ανακάλυψε και η UEFA συνέδραμε».

Πιστεύετε ότι θα ξαναδούμε Ελληνες διαιτητές να σφυρίζουν σε ντέρμπι;

«Πρέπει να ξαναδούμε».

Επί θητείας σας;

«Εγώ θα το προσπαθήσω όσο δεν πάει…».

Για ποιο λόγο η κυπριακή ομοσπονδία είπε το «ναι» για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας εκεί, ενώ η κυπριακή αστυνομία ήταν αρνητική;

«Αν διαβάσετε με προσοχή την ανακοίνωση της κυπριακής αστυνομίας θα διαπιστώσετε οτι η αρνητική τους απάντηση οφείλεται σε στοιχεία που τους έδωσε η ελληνική αστυνομία. Αυτή την εξέλιξη η κυπριακή ομοσπονδία δεν μπορούσε να την προβλέψει».

Και τελικά πού θα γίνει ο τελικός;

«Στις 24 του μηνός συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Τότε θα ληφθεί η οριστική απόφαση και οτιδήποτε κι αν λεχθεί πριν από τις 24/4 αποτελεί μόνο εικασία. Η προκήρυξη προβλέπει ο τελικός πρέπει να γίνει στο Πανθεσσαλικό στάδιο. θα συνεννοηθούμε για τις προυποθέσεις. Οποιοδήποτε άλλο γήπεδο ακούγεται, είναι εκτός προκήρυξης και απαιτεί τη συναίνεση των δύο ομάδων».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0