Football Talk

Μπόκα Τζούνιορς: Υποψήφιος πρόεδρος έταξε νέο «Μπομπονέρα» 112 χιλιάδων θέσεων!

Μπόκα Τζούνιορς: Υποψήφιος πρόεδρος έταξε νέο «Μπομπονέρα» 112 χιλιάδων θέσεων!
Ένα νέο «Μπομπονέρα» 112 χιλιάδων θέσεων έχει τάξει ο Χόρχε Ρεάλε στους φίλους της Μπόκα Τζούνιορς σε περίπτωση που προλάβει στο... σπριντ της ανάδειξης νέου προέδρου τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε.
Η Μπόκα Τζούνιορς βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγής στον προεδρικό της θώκο με τους Χόρχε Ρέαλε και τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε να «κονταροχτυπιούνται» για την κατάληψη αυτής.

Μεταξύ των όσων φυσικά έχουν διαρρεύσει προεκλογικά, στο... τραπέζι έχει πέσει από τον Ρέαλε και το γήπεδο. Το «Μπομπονέρα» αποτελεί έναν τόπο... λατρείας για τους απανταχού υποστηρικτές της Μπόκα με το μπλε και το χρυσό να κυριαρχούν στο στάδιο των 60 χιλιάδων θέσεων. Η απήχηση ωστόσο που έχει ο σύλλογος παγκοσμίως είναι τέτοια που η υπάρχουσα χωρητικότητά του δεν είναι αρκετή. 
Αυτό ακριβώς έδωσε την αφορμή σε έναν εκ των υποψηφίων προέδρων της Μπόκα να οραματιστεί το νέο «Μπομπονέρα», σχεδόν διπλάσιας χωρητικότητας.  Ο Αργεντινός έχει παρουσιάσει το νέο γήπεδο με το κλασικό μπλέ-χρυσό χρώμα, το οποίο θα μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα και 112 χιλιάδες θεατές.

Το σχέδιο του Ρεάλε φαντάζει φυσικά ιδιαίτερα φιλόδοξο αλλά και ευσεβής πόθος κάθε φίλου της ομάδας. Στο νέο «Μπομπονέρα» θα περιλαμβάνονται και πάνω από 400 VIP θέσεις, πάρκινγκ 4.000 θέσεων και φυσικά διπλάσια έκταση σε σχέση με την τωρινή του μορφή. Αν σε όλα αυτά βέβαια υπολογιστεί το γεγνός πως θα χρειαστεί να φτιαχτούν νέοι δρόμοι αλλά και γέφυρεςπου θα οδηγούν στο γήπεδο, γίνεται κατανοητή η δυσκολία του εγχειρήματος.
Αυτό που μένει να φανεί είναι κατά πόσον το όραμα του Ρεάλε θα λάβει... σάρκα και οστά, αρχής γενομένης από την εκλογή του ή όχι στην προεδρία της Μπόκα. Άλλωστε, μόνο εύκολο δεν θα είναι έχοντας να αντιμετωπίσει την πάλαι ποτέ δόξα του συλλόγου, Χουάν Ρομάν Ρικέλμε.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0