Football Talk

ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου: «Καμία επιστολή από την ΕΠΟ, υπάρχουν οφειλές από τον περσινό!»

ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου: «Καμία επιστολή από την ΕΠΟ, υπάρχουν οφειλές από τον περσινό!»

Ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΑΚΑ, που τονίζει πως δεν έχει λάβει καμία επιστολή από την ΕΠΟ, για τη διεξαγωγή του φετινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Σενάρια ήθελαν την ΕΠΟ να έχει στείλει επιστολή προς τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, ώστε ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet να διεξαχθεί εκεί. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΣ του σταδίου, όμως, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, ενώ όπως αναφέρεται, υπάρχουν οφειλές που εκκρεμούν από τον περσινό!

Αναλυτικά:

«Για την ορθή ενημέρωση των φιλάθλων το ΔΣ του ΟΑΚΑ ανακοινώνει ότι:

Ουδέποτε έλαβε οποιαδήποτε επιστολή της ΕΠΟ σχετικά με τη δυνατότητα τυχόν διεξαγωγής του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2023.

Η μοναδική επαφή αφορά σε τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, προς τον πρόεδρο του ΔΣ του ΟΑΚΑ, Νεκτάριο Βιδάκη, τη Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου 2022.

Ο κ. Μπαλτάκος, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένες ημερομηνίες, διερευνητικά ζήτησε να πληροφορηθεί αν οι εργασίες ελέγχου όλων των μεταλλικών κατασκευών «Καλατράβα», οι οποίες ξεκίνησαν έπειτα από την υλοποίηση του σχετικού διαγωνισμού που διενέργησε το ΤΑΙΠΕΔ, θα επέτρεπαν διαθεσιμότητα του Σταδίου περί τα τέλη Μαΐου.

Ο κ. Βιδάκης ενημέρωσε επιπλέον τον κ. Μπαλτάκο για την εκκρεμούσα οφειλή της ΕΠΟ προς το ΟΑΚΑ από τη διεξαγωγή του περσινού Τελικού Κυπέλλου, για την εξόφληση της οποίας η Ομοσπονδία δεν έχει μεριμνήσει».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0