Football Talk

Φιορεντίνα - Αταλάντα 1-1: «Άβολη» ισοπαλία στη Φλωρεντία - Η «Θεά» βλέπει με... κιάλια τη 4η θέση (video)

Φιορεντίνα - Αταλάντα 1-1: «Άβολη» ισοπαλία στη Φλωρεντία - Η «Θεά» βλέπει με... κιάλια τη 4η θέση (video)

Φιορεντίνα και Αταλάντα έμειναν στο 1-1 στη Φλωρεντία, με το όνειρο της τέταρτης θέσης του φετινού πρωταθλήματος, να μοιάζει όλο και πιό μακρινό για τη «Θεά» .

Η Φιορεντίνα υποδέχθηκε την Αταλάντα στο Αρτέμιο Φράνκι (17/4) στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Serie A, σε έναν αγώνα που παρά την ανωτερότητα των γηπεδούχων, δεν ανέδειξε νικητή. 


Η πρώτη απειλή από τους γηπεδούχους ήρθε στο 17’ με τον Καμπράλ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός επιχείρησε να σκοράρει στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή πλευρά του τέρματος, αλλά ο Σπορτιέλο ήταν εκεί για να μπλοκάρει το σουτ του 24χρονου παίκτη της «Βιόλα» . Η Φιορεντίνα συνέχισε τις προσπάθειες με τον Γκονζάλεζ στο 20’ να χάνει μια πολύ καλή ευκαιρία για γκολ, αφού η μπάλα πέρασε λίγα εκατοστά εκτός της εστίας.

Τελικά, η ομάδα της Αταλάντα ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ παρά την πίεση, με τον Γιόακιμ Μέλε να βρίσκει με μια εντυπωσιακή κίνηση το δρόμο προς τα δίχτυα για το 1-0. 


Στο 56’ ο Ράφαελ Τολόι φάνηκε πως έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδειξε συνέχεια στο παιχνίδι. Ύστερα από έντονες διαμαρτυρίες ο Μάρκο Γκουίντα εξέτασε στο VAR την αμφισβητούμενη φάση και υπέδειξε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Ο Καμπράλ ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1 για την Φιορεντίνα.

Στο 73’, ο Μπιράγκι προσπάθησε να δώσει προβάδισμα στoυς γηπεδούχους από απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας. Η Φιορεντίνα συνέχισε να ψάχνει το γκολ αλλά δεν κατάφερε να το βρει και το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 1-1.   

Βασιλική Μπαρτζιώτη
www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0