Football Talk

Παναθηναϊκός: Οι... διακοπές τον «βαραίνουν», αναζητείται αντίδραση!

Παναθηναϊκός: Οι... διακοπές τον «βαραίνουν», αναζητείται αντίδραση!

Η αντίδραση στη διακοπή, πρέπει να αποτελέσει μοναδικό στόχο του Παναθηναϊκού, γιατί σηματοδοτεί την έναρξη του… σπριντ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Η νέα εβδομάδα ξεκινάει και στο φόντο αυτής έρχεται το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ταξίδι στη Θεσσαλονίκη. Ένα παιχνίδι μετά από δυο εβδομάδες χωρίς αγωνιστική δράση. Το εν λόγω κενό, αποτελεί το τρίτο «διάλειμμα» της χρονιάς και παράλληλα το τελευταίο.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπου το «τριφύλλι» επικράτησε στη Λεωφόρο με 2-0. Στην επάνοδο από τις διακοπές του πρωταθλήματος, οι «πράσινοι» δεν έδειξαν πως τους βοηθάει η αγωνιστική αδράνεια, καθώς τα δυο αυτά παιχνίδια συνοδεύτηκαν από ισοπαλίες με τον Ιωνικό (21/12) και τον Βόλο (2/4).

Σε αυτή τη διακοπή όμως, ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια. Θα πρέπει να βγάλει αντίδραση και να πατήσει όσο πιο δυνατά γίνεται στα πόδια του, γιατί υπάρχει ένα… σπριντ για τον τερματισμό του πρωταθλήματος και μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου. Το παιχνίδι στην Τούμπα είναι πολύ απαιτητικό και ο Παναθηναϊκός μπορεί να πέρασε με εκείνο το ανατρεπτικό διπλό στις αρχές του Οκτώβρη, αλλά τα δεδομένα δεν είναι ίδια. Ο «δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να μην είναι στην καλύτερη δυνατή φάση της σεζόν, με την κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης να έχει απομακρυνθεί στους 9 βαθμούς, αλλά δεν πρόκειται να αφήσει κανένα παιχνίδι να περάσει ανεκμετάλλευτο.

Στα τελευταία και πιο πρόσφατα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός βρισκόταν ίσως στην χειρότερη φάση της χρονιάς του, όμως επίσης εκείνη η εικόνα της ομάδας δεν έχει σχέση ούτε με το σύνολο που είδαμε στην αρχή της σεζόν, αλλά ούτε αυτό που βλέπουμε τώρα. Σε βάθος της εβδομάδας θα αναλύσουμε περεταίρω το ερχόμενο παιχνίδι και ποια είναι τα σημεία που θα πρέπει να προσέξει και να εκμεταλλευτεί το «τριφύλλι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0