Football Talk

Επαφή με Νάγκελσμαν η Τσέλσι, περιορίστηκαν οι υποψήφιοι για τον πάγκο

Επαφή με Νάγκελσμαν η Τσέλσι, περιορίστηκαν οι υποψήφιοι για τον πάγκο

Η Τσέλσι συνεχίζει την αναζήτηση του νέου μόνιμου προπονητή της, φέρεται να επικοινώνησε με την πλευρά του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ενώ, έχει μειώσει πλέον τους υποψήφιους σε λιγότερους από πέντε, προκειμένου το επόμενο διάστημα να επικεντρωθεί στον άνθρωπο που θα κάνει την καλύτερη προσφορά της.

Ο Νάγκελσμαν απολύθηκε από την Μπάγερν Μονάχου πριν από λίγο καιρό και η αλήθεια είναι ο διάδοχός του, Τόμας Τούχελ, χρειάζεται να κάνει μεγαλύτερη προσπάθεια στους Βαυαρούς, συγκριτικά με όσα έχει δείξει μέχρι στιγμής.

Ο πρώην κόουτς της ομάδας του Μονάχου από την πρώτη στιγμή που έμεινε ελεύθερος, προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Τσέλσι, η οποία φέρεται να έκανε επαφή μαζί του, όπως αναφέρουν οι Times.

Ο Λάμπαρντ συνεχίζει να κρατάει το «τιμόνι» αντιμετωπίζοντας τρομερές δυσκολίες και έχοντας τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς στη δεύτερη θητεία του στην τεχνική ηγεσία.

Παράλληλα, το «Athletic» τονίζει ότι πλέον είναι λιγότεροι από 5 εκείνοι τους οποίους συνεχίζει να εξετάζει το κλαμπ του Λονδίνου για την επόμενη μέρα στον πάγκο...

Πηγή: www.england365.gr



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0