Football Talk

Η πρόβλεψη της… σεζόν: Είπε ότι ο Άντονι θα βρει δίχτυα στο 32ο λεπτό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ!

Η πρόβλεψη της… σεζόν: Είπε ότι ο Άντονι θα βρει δίχτυα στο 32ο λεπτό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ!

Είχε να σκοράρει εδώ και 15 αναμετρήσεις. Δεν είχε βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα σε επίπεδο Premier League από τον Οκτώβριο. Και όμως, υπήρχε φίλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πίστευε πως ο Άντονι θα πανηγυρίσει κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Στο 32ο λεπτό…

Η έμπνευση αποτελεί ένα ανθρώπινο στοιχείο που άπαντες διαθέτουμε. Είναι μια συναισθηματική κατάσταση ενός ατόμου, που χαρακτηρίζεται από μια αυξημένη ετοιμότητα για δραστηριότητα. Ακόμη και αν δεν διέπεται από λογική ή από κάποιον παράγοντα που τεκμηριώνει μία συγκεκριμένη άποψη.

Ο ορισμός της έμπνευσης λοιπόν είναι ο εν λόγω φίλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένας οπαδός του συλλόγου, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει προς το παρόν ανακαλυφθεί, που κατάφερε όχι μόνο να προβλέψει ότι ο Άντονι θα επιστρέψει στα γκολ, αλλά και σε ποιο χρονικό σημείο θα το κάνει.

Σε μία συζήτηση στο Twitter, ένας άλλος οπαδός της ομάδας ασχολήθηκε με το αρνητικό ρεκόρ του Άντονι, λέγοντας πως δεν έχει βρει δίχτυα από τον Οκτώβριο. Και συγκεκριμένα, από τα τρία πρώτα του παιχνίδια με τον σύλλογο.

Τότε, ο «μάντης» της υπόθεσης, εν ονόματι Τιάγκο, του είπε:

«Φόρεστ, εκτός έδρας. Να είσαι εκεί. Στο 32».

Και έτσι έγινε. Ο Άντονι άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό, πανηγυρίζοντας για πρώτη φορά στην Premier League εντός του 2023!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0