Football Talk

Βόλφσμπουργκ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-0: Οι «λύκοι» φρέναραν το σερί των «ασπιρίνων»

Βόλφσμπουργκ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-0: Οι «λύκοι» φρέναραν το σερί των «ασπιρίνων»

«Κόλλησαν» στο μηδέν Βόλφσμπουργκ και Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τις «ασπιρίνες» να σημειώνουν την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα μετά από πέντε διαδοχικές νίκες.

Χωρίς νικητή αλλά ούτε και σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική της Bundesliga ανάμεσα σε Βόλφσμπουργκ και Μπάγερ Λεβερκούζεν (0-0).

Ο Τσάμπι Αλόνσο, τρεις ημέρες μετά το πρώτο ματς για τα προημιτελικά του Europa League με την Ουνιόν Σεν Σιλουάζ, χρειάστηκε να πραγματοποιήσει rotation με σκοπό να κρατήσει «φρέσκους» τους ποδοσφαιριστές του για τη ρεβάνς. Κάτι που μπορεί να στοίχησε τη νίκη στις «ασπιρίνες» στη Φολκσβάγκεν Αρίνα.

Η Λεβερκούζεν ήταν σαφώς καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο από την Βόλσφμπουργκ, αλλά στάθηκε άτυχη, καθώς ο Καστέλς ήταν σε καλή βραδιά και όποτε χρειάστηκε δήλωσε «παρών». Ο Αζμούν στο 28’ είδε το οριζόντιο δοκάρι να του αρνείται το γκολ, ενώ ο Αντλί στο 89’ νικήθηκε από τον Βέλγο γκολκίπερ, στις δύο καλύτερες στιγμές των φιλοξενούμενων στο ματς.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η εικόνα στη βαθμολογία δεν άλλαξε. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έμεινε στην 6η θέση που οδηγεί στο Conference League, όμως η διαφορά της από την τετράδα αυξήθηκε στους εφτά βαθμούς. Η Βόλφσμπουργκ από την άλλη, παρέμεινε 9η, με τέσσερις βαθμούς λιγότερους από τις «ασπιρίνες».

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0