Football Talk

Σασουόλο – Γιουβέντους 1-0: Μένει πίσω στη… μάχη της Ευρώπης η «Γηραιά Κυρία» (video)

Σασουόλο – Γιουβέντους 1-0: Μένει πίσω στη… μάχη της Ευρώπης η «Γηραιά Κυρία» (video)

Η Γιουβέντους ηττήθηκε από τη Σασουόλο με 1-0 εκτός έδρας, με το γκολ του Ντεφρέλ στο 64’ να κρίνει την αναμέτρηση. Χάνει «έδαφος» η ομάδα του Αλέγκρι, στην προσπάθεια που κάνει για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου για την επόμενη σεζόν.

Δεν τα κατάφερε η Γιουβέντους στην «εξόρμησή» της στην έδρα της Σασουόλο. Γνώρισε την ήττα με 1-0 στην 30η αγωνιστική της Serie A, η εικόνα της δεν ήταν καθόλου καλή και το ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν μόνο βέβαιο δεν μπορεί να θεωρείται. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ντεφρέλ στο 64ο λεπτό. Η «Γηραιά Κυρία» βρίσκεται στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη με την Μπολόνια και τέσσερις πόντους πίσω από την Αταλάντα.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να προσφέρει και πολλά πράγματα. Οι δύο ομάδες δεν έδειχναν ιδιαίτερα διάθεση να ρισκάρουν, ενώ όσες φορές βγήκαν στην επίθεση, δεν κατάφεραν να απειλήσουν τις αντίπαλες εστίες. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο πρώτο 45λεπτο δεν υπήρχε καμία προσπάθεια εντός του αντίπαλου τέρματος!

Η Σασουόλο έψαξε το γκολ με την έναρξη του δεύτερου μέρους. Παρά το γεγονός ότι ο Περίν είχε απάντηση στην κεφαλιά του Ντεφρέλ στο 56’, οκτώ λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο για να ανοίξουν το σκορ.

Στο 64’, ο Ντεφρέλ ήταν εκείνος που εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη απομάκρυνση του Φατζιόλι μέσα στην περιοχή και με σουτ νίκησε τον Ιταλό τερματοφύλακα για να κάνει το 1-0.


Η Γιουβέντους προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά δίχως αποτέλεσμα. Μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή έως και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ήταν η κεφαλιά του Γκάτι στο 74’, με τον Κονσίλι ωστόσο να απομακρύνει σε κόρνερ και να διατηρεί το προβάδισμα για την ομάδα του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0