Football Talk

Ουνιόν Βερολίνου – Μπόχουμ 1-1: Σε κίνδυνο η τετράδα για την ομάδα του Φίσερ

Ουνιόν Βερολίνου – Μπόχουμ 1-1: Σε κίνδυνο η τετράδα για την ομάδα του Φίσερ

Η Ουνιόν Βερολίνου ήρθε ισόπαλη στην έδρα της με 1-1 κόντρα στην Μπόχουμ, με αποτέλεσμα να θέτει σε κίνδυνο πλέον την παρουσία της στην πρώτη τετράδα της Bundesliga. Σημαντικός βαθμός για τους φιλοξενούμενους που έφυγαν στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Απρόσμενη «γκέλα» για την Ουνιόν Βερολίνου και μάλιστα στην έδρα της. Υποδέχθηκε την Μπόχουμ για την 28η αγωνιστική της Bundesliga, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να μοιράζονται από έναν βαθμό. Η ομάδα του Φίσερ βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο βλέπει τις Λειψία και Φράιμπουργκ να πλησιάζουν επικίνδυνα, απέχοντας έναν και δύο πόντους αντίστοιχα. Σημαντικός βαθμός για τους φιλοξενούμενος που πήγαν στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το σκορ άνοιξε για την Ουνιόν ο Γιουράνοβιτς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, με τον Στέγκερ να γράφει το τελικό 1-1 στο 55’ από το σημείο του πέναλτι. Με δέκα παίκτες τελείωσαν την αναμέτρηση οι γηπεδούχοι, καθώς ο Γιέκελ πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια στο 61’.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βρουν από νωρίς το γκολ που θα διευκόλυνε την υπόθεση νίκη. Ωστόσο, το σουτ του Ντοέκι στο 2ο λεπτό και η κεφαλιά του Μπέρενς στο 20’ πέρασαν λίγο έξω από τα δοκάρια του Ρίμαν.

Η Ουνιόν συνέχισε να ασκεί πίεση στην Μπόχουμ και αφού απείλησε με τους Μπέκερ (30’) και Ρουσιγιόν, βλέποντας το σουτ του τελευταίου να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι (37’), βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Ο Γιουράνοβιτς σκόραρε ένα εντυπωσιακό γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια, προηγούμενη με 1-0.

Η Μπόχουμ μπήκε με «όρεξη» στο δεύτερο μέρος και δεν άργησε να ισοφαρίσει. Στο 47’ η προσπάθεια του Οστερχάγκε μπορεί να κατέληξε άουτ, αλλά λίγο αργότερα, στο 55’, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και ο Στέγκερ έγραψε το 1-1 από την άσπρη βούλα.

Η κατάσταση θα χειροτέρευε ακόμα περισσότερο, καθώς ο Γιέκελ δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 61’, με αποτέλεσμα να αντικρίσει την κόκκινη και να αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Οι γηπεδούχοι μάλιστα, προηγήθηκαν εκ νέου στο 64’, αλλά το γκολ ακυρώθηκε έπειτα από χρήση του VAR, για οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Με εξαίρεση δύο προσπάθειες του Μπέρενς για τους γηπεδούχους στο 80’ και το 86’, που όμως δεν βρήκαν στόχο, δεν συνέβη κάτι αξιοσημείωτο έως και το φινάλε του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα το 1-1 να είναι το τελικό της αναμέτρησης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0