Football Talk

Τεν Χαγκ για Μαρσιάλ: «Σπουδαίος ποδοσφαιριστής, αλλά δεν μπορείς να βασιστείς πάνω του!»

Τεν Χαγκ για Μαρσιάλ: «Σπουδαίος ποδοσφαιριστής, αλλά δεν μπορείς να βασιστείς πάνω του!»
Ο Έρικ Τεν Χαγκ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη ποιότητα του Αντονί Μαρσιάλ, αλλά εμφανίστηκε διστακτικός όσον αφορά την... αξιοπιστία του Γάλλου.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Κυριακή του Πάσχα (16/04, 18:30), την Νότιγχαμ Φόρεστ, τρεις ημέρες μετά τη σοκαριστική ισοπαλία (2-2) με τη Σεβίλλη στο «Όλντ Τράφορντ» για το Europa League.

Έρικ Τεν Χαγκ, έδωσε φανέλα βασικού στον Αντονί Μαρσιάλ, ο οποίος επέστρεψε στο αρχικό σχήμα έπειτα από δύο μήνες.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ολλανδός τεχνικός, περιέγραψε τον Μαρσιάλ ως έναν ευέλικτο παίκτη και τόνισε πως είναι στα καλύτερά του, όταν ηγείται της επίθεσης. Όμως, δεν δίστασε να αναφερθεί και στα συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμού που ταλαιπωρούν τον παίκτη και τον χρήζουν ως... αναξιόπιστο αναφορικά με τη διαθεσιμότητα του.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι δύσκολο να τον εμπιστευθώ μακροπρόθεσμα γιατί η ιστορία δείχνει κάτι διαφορετικό, αλλά θέλω να είναι επειδή είναι σπουδαίος παίκτης. Σίγουρα έχει τα προσόντα για να παίξει κορυφαίο ποδόσφαιρο. Όταν είναι σε φόρμα, η ομάδα μας παίζει καλύτερα. Πιστεύω ότι μπορεί να παίξει μπροστά. Για μένα, είναι ο καλύτερος σαν σέντερ φορ, αλλά μπορεί να παίξει και πλάγια»»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0