Football Talk

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γκλάντμπαχ 1-1: Ο Κόλο Μουανί γλίτωσε τους «αετούς», αλλά η νίκη… αγνοείται!

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γκλάντμπαχ 1-1: Ο Κόλο Μουανί γλίτωσε τους «αετούς», αλλά η νίκη… αγνοείται!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κατάφερε να αποφύγει την εντός έδρας ήττα από την Γκλάντμπαχ, χάρις σε γκολ του Κόλο Μουανί στο 83’, αλλά πλέον έφτασε τα εφτά σερί ματς χωρίς νίκη στην Bundesliga.

Αμφότερες ήθελαν πάση θυσία τη νίκη, όμως καμία δεν κατόρθωσε να την πάρει. Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Γκλάντμπαχ ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο Ντόιτσε Μπανκ Παρκ για την 28η αγωνιστική της Bundesliga, ένα αποτέλεσμα που σαφώς δεν αφήνει καμία ευχαριστημένη.


Οι δύο ομάδες εκτός από τους βαθμούς, μοιράστηκαν και από ένα ημίχρονο στο παιχνίδι. Η Γκλάντμπαχ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και προηγήθηκε στο 17’ με τον Χόφμαν να σκοράρει μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Τουράμ.

Οι γηπεδούχοι ωστόσο ανέβασαν άρδην την απόδοσή τους στο δεύτερο 45λεπτο και έφτασαν δικαιωματικά στην ισοφάριση. Ο Κόλο Μουανί στο 83’ αξιοποίησε στο έπακρο την σέντρα του Αλιντού και έφερε την ισορροπία στο σκορ.

Παρά τις προσπάθειες ως το φινάλε οι «αετοί» δεν μπόρεσαν να φτάσουν στη νίκη και έτσι έμειναν για έβδομο σερί ματς στην Bundesliga χωρίς νίκη. Μάλιστα βρίσκονται πλέον ένα βαθμό πίσω από τη Λεβερκούζεν που είναι στην 6η θέση, ενώ έχει ματς λιγότερο. Από την άλλη η Γκλάντμπαχ έφτασε 10 λεπτά μακριά από το πρώτο της «διπλό» στο πρωτάθλημα μετά από 15 αγώνες, αλλά και αυτή έμεινε με την… όρεξη.

 

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Τούτα, Χασέμπε, Γιάκιτς (17’ Νάουφ, 83’ Αλιντού), Μπούτα, Ρόντε (55’ Εμπίμπε), Λενς, Μπόρε (55’ Άαρονσον), Καμάντα (76’ Αλάριο), Κόλο Μουανί

Γκλάντμπαχ: Όμλιν, Σκάλι, Ιτακούρα, Ελβέντι, Μπενσεμπαίνι (92’ Νετς), Βάιγκλ, Κονέ, Χόφμαν (92’ Φρίντριχ), Νόιχαους (74’ Στιντλ), Πλεά (64΄ Ενγκουμού), Τουράμ

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0