Football Talk

Νάπολι - Βερόνα 0-0: «Λευκή» ισοπαλία χωρίς κόστος για τους παρτενοπέι! (video)

Νάπολι - Βερόνα 0-0: «Λευκή» ισοπαλία χωρίς κόστος για τους παρτενοπέι! (video)

Η Νάπολι δεν κατάφερε να κερδίσει την… υποτονική Βερόνα στην 30η αγωνιστική της Serie A, με τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν παρά τις σημαντικές ευκαιρίες που είχαν οι παρτενοπέι. Η ομάδα του Σπαλέτι παραμένει μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η πρωτοπόρος Νάπολι υποδέχθηκε τη Βερόνα στο στάδιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στο πλαίσιο της 30ης στροφής του πρωταθλήματος της Serie A. Το σύνολο του Σπαλέτι αν και παρουσίασε καλή εικόνα αγωνιστικά, δεν πήρε τη νίκη απέναντι σε μία Βερόνα που “μάχεται” να αποφύγει την τελευταία θέση της κατάταξης. 

Στο 21ο λεπτό του ματς, υπήρξε ακυρωθέν γκολ των γηπεδούχων, καθώς η φάση θεωρήθηκε ως μη γενόμενη. Αυτή ήταν η μοναδική καλή στιγμή του αγώνα μέχρι το 29’, όταν ο Λαζάνια της Βερόνα λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ με ένα πολύ καλό σουτ το οποίο ο αντίπαλος τερματοφύλακας κατάφερε να μπλοκάρει. 

Η Νάπολι ήταν ανώτερη σε σχέση με τους φιλοξενούμενους και διατηρούσε την κατοχή αλλά δεν έβρισκε το γκολ. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα έχοντας μείνει στο μηδέν. 

Στο δεύτερο 45λεπτο, η άμυνα της Βερόνα την έσωζε κάθε φορά που οι παρτενοπέι απειλούσαν. Στο 83', ο Βίκτορ Όσιμεν παραλίγο να σκοράρει επιχειρώντας ένα δυνατό σουτ το οποίο χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας έτσι ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για τη Νάπολι.   

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0