Football Talk

Μπολόνια - Μίλαν 1-1: Προβάδισμα των «ροσομπλού» με το... καλησπέρα σας, αλλά ισοπαλία στο Ρενάτο Νταλάρα (video)

Μπολόνια - Μίλαν 1-1: Προβάδισμα των «ροσομπλού» με το... καλησπέρα σας, αλλά ισοπαλία στο Ρενάτο Νταλάρα (video)

Μπολόνια και Μίλαν αναμετρήθηκαν στο Ρενάτο Νταλάρα (15/4) στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, σε ένα ματς που δεν ανέδειξε νικητή. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 1-1, παρά την εμφανή ανωτερότητα των φιλοξενούμενων.  

Η Μπολόνια, με βασικό τον Έλληνα αμυντικό Γιώργο Κυριακόπουλο, υποδέχθηκε τη Μίλαν για την 30η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος της Serie A.  

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα…  με το καλησπέρα, 30’’ μετά τη σέντρα του ματς. Ο Νικόλα Σανσόνε επιχείρησε ένα άπιαστο σουτ το οποίο κατέληξε εντός της εστίας του Μενιάν για το 1-0.  



To σύνολο του Τιάγκο Μότα είχε βάλει δύσκολα στους «ροσονέρι»  οι οποίοι ωστόσο κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα (1-1) στο 40ο λεπτό. Ο Τομάζο Πομπέγκα αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων σημειώνοντας ένα εξαιρετικό γκολ το οποίο ο Σκορούπσκι δεν μπόρεσε να σταματήσει. Οι δύο ομάδες αναχώρησαν για τα αποδυτήρια στην ανάπαυλα, με το μεταξύ τους παιχνίδι να βρίσκεται σε ισορροπία. 

Στο επόμενο 45λεπτο η Μπολόνια έλεγχε αρχικά το ρυθμό του αγώνα χωρίς όμως να έχει ευκαιρίες ώστε να πάρει ξανά προβάδισμα. Η Μίλαν ήταν εμφανώς ανώτερη στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, επομένως το τελικό σκορ για τις δύο ομάδες έμεινε στο 1-1


Βασιλική Μπαρτζιώτη
www.bnsports.gr




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0