Football Talk

Τεν Χαγκ: «Ήμασταν άτυχοι, αξίζαμε να σκοράρουμε 3ο ή και 4ο γκολ»

Τεν Χαγκ: «Ήμασταν άτυχοι, αξίζαμε να σκοράρουμε 3ο ή και 4ο γκολ»
Όσα δήλωσε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, μετά την ισοπαλία «σοκ», κόντρα στη Σεβίλλη (13/03, 2-2).
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρατούσε στα «χέρια» της τη μισή πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League κόντρα στη Σεβίλλη, αλλά μέσα σε δέκα λεπτά, δέχθηκε δύο γκολ, και μάλιστα, αυτογκόλ!

Το 2-2 (13/04) ως τελικό σκορ, προφανώς, αποτελεί μεγάλη απογοήτευση, αλλά ταυτόχρονα, οι πολλοί τραυματισμοί, προβληματίζουν.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ Τεν Χαγκ, αναφέρθηκε τόσο στο ματς καθ' αυτό, όσο και στις απουσίες που καλείται να διαχειριστεί από εδώ και πέρα.

«Το παιχνίδι ήταν στα χέρια μας. Κερδίζαμε 2-0 και θα έπρεπε να έχουμε σκοράρει και τρίτο και τέταρτο γκολ. Είχαμε κάποιες άτυχες στιγμές, κυρίως με τους τραυματισμούς.

Παράλληλα, έπρεπε να βγάλω τον Άντονι και τον Φερνάντες, που βρίσκονταν στο όριο των καρτών. Από εκείνο το χρονικό σημείο κι έπειτα, χάσαμε τον έλεγχο.

Οφείλαμε, όμως, στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να εκμεταλλευθούμε τις αντεπιθέσεις. Αντ' αυτού, σταθήκαμε άτυχοι με τα δύο σουτ που κόντραραν».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0