Football Talk

Ολυμπιακός: Τέλος ο Χάμες Ροντρίγκες!

Ολυμπιακός: Τέλος ο Χάμες Ροντρίγκες!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα τη λύση της συνεργασίας του με τον Χάμες Ροντρίγκες! Το δικό του αντίο είπε με ανάρτηση στο Instagram o Κολομβιανός.

Όπου υπάρχει… καπνός υπάρχει και φωτιά! Ο Χάμες Ροντρίγκες παρέμεινε εκτός αποστολής για τον επαναληπτικό απέναντι στην ΑΕΚ (12/04, 2-1) στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet και όλα έδειχναν ότι το «αντίο» μεταξύ των δύο πλευρών πλησίαζε.

Αυτό τελικά έγινε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης (13/04) με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει και επίσημα τη λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Χάμες Ροντρίγκες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε λύση της συνεργασίας τους. Ο Χάμες θα είναι πάντα κομμάτι του συλλόγου μας και μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον

Με τη σειρά του ο Κολομβιανός αποχαιρέτησε την ομάδα μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας ότι θα παραμείνει για πάντα μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για όλο τον χρόνο που περάσαμε μαζί. Αν και οι δρόμοι μας χωρίζουν, αισθάνομαι ότι θα είμαι πάντα μέλος και καλοδεχούμενος στην οικογένεια του Ολυμπιακού και του σπουδαίου λιμανιού του Πειραιά. Εύχομαι τα καλύτερα στον Ολυμπιακό και κάθε επιτυχία στο μέλλον

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0