Football Talk

Σπαλέτι: «Ένα λεπτό πριν την αποβολή, σκόπευα να κάνω αλλαγή τον Ανγκισά»

Σπαλέτι: «Ένα λεπτό πριν την αποβολή, σκόπευα να κάνω αλλαγή τον Ανγκισά»
Όσα δήλωσε ο προπονητής της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι, μετά την ήττα από τη Μίλαν (12/04, 1-0).
Καθόλου ευχαριστημένος από την ήττα της Νάπολι κόντρα στη Μίλαν (12/04, 1-0), στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στο Champions League, αλλά και από τη διαιτησία στο ματς. Ο προπονητής των Ναπολιτάνων, Λουτσιάνο Σπαλέτι, «απασφάλισε» στις δηλώσεις του μετά το ματς, ενώ δεν άφησε εκτός συζήτησης και τους... οπαδούς της ομάδας του!

Αναλυτικά:

«Ο σχολιασμός μετά από τέτοια ματς είναι χάσιμο χρόνου. Παίξαμε όπως ήθελα και μπορούμε. Τα συγχαρητήρια εκτός από τους παίκτες της Νάπολι, πρέπει να πάνε και στον αντίπαλο γκολκίπερ.

Ως προς το ματς, οι απουσίες σαφώς επηρεάζουν, αλλά δεν αποτελούν δικαιολογία για την ήττα. Δυστυχώς, στη ρεβάνς δεν θα έχουμε τον Ανγκισά, εξαιτίας μίας άδικης απόφασης. Σκόπευα να τον αντικαταστήσω. Για ένα λεπτό δεν προλάβαμε το... κακό. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για τον διαιτητή.

Τι περιμένω από τη ρεβάνς; Είναι παράλογο να ακούς τους οπαδούς της Μίλαν να τραγουδούν και στο γήπεδό μας, που λέγεται Μαραντόνα, να μην συμβαίνει κάτι ανάλογο.

Είμαι πολύ μεγάλος σε ηλικία για να κάνω έκκληση προς τους οπαδούς, πάντως. Μάλλον πρέπει να αφιερώσω απλώς χρόνο στα παιδιά μου».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0