Football Talk

Αλμέιδα:«Δεν ήρθαμε να κρυφτούμε αλλά να παίξουμε»

Αλμέιδα:«Δεν ήρθαμε να κρυφτούμε αλλά να παίξουμε»
Μετά την ήττα-πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος μετά από τρία χρόνια απουσίας, ο Ματίας Αλμέιδα δεν φάνηκε χαρούμενος με το αποτέλεσμα του ματς αλλά όπως είπε θα γιορτάσει την πρόκριση.

Στην κάμερα της Cosmote TV μίλησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα μετά την γλυκιά... ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-1 που οδήγησε όμως στην πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος: «Στο Κύπελλο όταν είναι διπλά τα παιχνίδια, παίζεις 180 λεπτά. Ποτέ δεν θα ήμουν χαρούμενος με μία ήττα. Αλλα το γιορτάζω απόψε γιατί είχε να πάει η ΑΕΚ τρία χρόνια τελικό. Γιορτάζω επίσης γιατί στην πρώτη μας χρονιά στην Ελλάδα κάναμε αυτό το σημαντικό βήμα. Είμαι ευτυχής για τον κόσμο, για τον ιδιοκτήτη μας, για όλο το γκρουπ».

Για το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου όπου μπήκε καλά η ΑΕΚ και βρήκε γκολ ανέφερε: «Ηταν το παιχνίδι που περιμέναμε. Ηταν φυσιολογικό να γίνει έτσι. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και όταν μία μεγάλη είναι σε μειονέκτημα παίζει όπως και ο Ολυμπιακός. Κι εμείς ως μεγάλη ομάδα δεν ήρθαμε να κρυφτούμε, αλλα να παίξουμε. Με τις αλλαγές που κάναμε το καταλάβατε. Δεν πετάξαμε κάποια μπάλα από τον δικό μας πάγκο να κερδίσουμε χρόνο. Ξέραμε ότι απέναντί μας ήταν μεγάλοι παίκτες και με μεγάλη ιστορία».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0