Football Talk

ΕΠΟ: «Σύμφωνος ο Μπέος για τελικό στο Πανθεσσαλικό αλλά με μαθητές και σε νέα ημερομηνία»! (video)

ΕΠΟ: «Σύμφωνος ο Μπέος για τελικό στο Πανθεσσαλικό αλλά με μαθητές και σε νέα ημερομηνία»! (video)
Σύμφωνο τον Αχιλλέα Μπέο φαίνεται πως βρίσκει η ιδέα της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο Βόλο, μετά το... μπλόκο της Κυπριακής αστυνομίας αλλά υπό κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
Σχετικά Άρθρα
Λίγες ώρες μετά την το... κόκκινο φως που άναψε η Κυπριακή αστυνομία για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κύπρο, κυκλοφόρησε το Πανθεσσαλικό ως λύση. 

Θετικά προσκείμμενο βρίσκει η ιδέα αυτή και τον δήμαρχο του Βόλου και μεγαλομέτοχο της ομάδας, Αχιλλέα Μπέο, θέτωντας ωστόσο κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αστέριος Αντωνίου.

«Από τα λεγόμενα του κ. Σωκράτους καταλαβαίνει κανείς ότι κάνουμε εξαγωγή της αδυναμίας μας γιατί αυτό που είπε ότι επικοινώνησε η ελληνική αστυνομία και τους μετέφερε τις δυσκολίες που μπορεί να έχει ένας τελικός, δείχνει ότι αδυνατούμε να κάνουμε έναν σωστό τελικό εντός συνόρων. Και αυτό επειδή καταγγέλλεται η ΕΠΟ ξανά και ξανά για πολλά πράγματα και εμείς κάποιες φορές να κάνουμε λάθη, αλλά δείχνει την αδυναμία της αστυνομία να διαχειρίζεται μια κατάσταση, την αδυναμία των παραγόντων να μαζέψουν αυτούς τους στρατούς που δημιουργούν κάθε φορά προβλήματα» τόνισε και συπμπλήρωσε.

«Από εδώ και πέρα καταλήγουμε στην προκήρυξη μας, ρόλο έπαιξαν οι εθνικές μας εκλογές, και καταλήγουμε στην προκήρυξη ότι ο τελικός θα γίνει στο Πανθεσσαλικό. Ο κ. Μπέος είχε πει ότι μπορεί να γίνει αλλά κυρίως με μαθητές. Οτι μπορεί να δεχθεί τον κόσμο μόνο αυθημερόν. Θα σταλεί επιστολή στον Μπέο, έχει δεχθεί αλλά με προϋποθέσεις, όπως άλλη ημερομηνία. Θα ληφθεί η απόφαση για την ημερομηνία στο επόμενο συμβούλιο πριν το τέλος του μήνα».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0