Football Talk

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Επιστρέφουν Μπακαμπού, Βαλμπουενά - Ο Τσούμπερ πλάι στον Γκαρσία

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Επιστρέφουν Μπακαμπού, Βαλμπουενά - Ο Τσούμπερ πλάι στον Γκαρσία

Δείτε τις επιλογές των Ζοσέ Ανιγκό και Ματίας Αλμέιδα για τη ρεβάνς Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο Γ. Καραϊσκάκης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Η «Ένωση» επικράτησε 3-0 στο πρώτο αγώνα της σειράς στη Νέα Φιλαδέλφεια και σαφώς έχει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» από την άλλη καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ, με τον Ανιγκό να επιλέγει μία ενδεκάδα αρκετά παρόμοια με αυτή που ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 του ΠΑΟΚ στο Φάληρο. Μοναδικές διαφορές ο Ανδρούτσος στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του άρρωστου Ροντινέι και ο Σισέ στα στόπερ αντί του Παπασταθόπουλου.

Από εκεί και πέρα Χουάνγκ και Εμβιλά θα βρίσκονται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ πιο μπροστά θα κινείται η τριάδα Μπιέλ, Φορτούνης, Βαλμπουενά, με τον Μπακαμπού στην κορυφή.

Όσον αφορά την «κιτρινόμαυρη» ενδεκάδα, ο Ματίας Αλμέιδα πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Άρη.

Ο Στάνκοβιτς επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια, ενώ Μήτογλου  και  Μουκουντί θα είναι το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, με τον Μοχαμάντι αριστερά. Ο Γαλανόπουλος με τον Μάνταλο θα είναι στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ στα άκρα Φερνάντες και Πινέδα. Ο Γκαρσία παραμένει στην κορυφή της επίθεσης, με τον Τσούμπερ να βρίσκεται στο πλάι του αντί του τραυματία Αραούχο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Ζ. Ανιγκό): Πασχαλάκης, Ανδρούτσος, Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Χουάνγκ, Εμβιλά, Μπιέλ, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Μπακαμπού.

ΑΕΚ (Μ. Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Γαλανόπουλος, Φερνάντες, Μάνταλος, Πινέδα, Τσούμπερ, Γκαρσία.

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0