Football Talk

Μπαρτσελόνα – Χιρόνα 0-0: Μηδέν εις το πηλίκο στο «Καμπ Νου»

Μπαρτσελόνα – Χιρόνα 0-0: Μηδέν εις το πηλίκο στο «Καμπ Νου»

Απρόσμενο εντός έδρας «στραβοπάτημα» για την Μπαρτσελόνα απέναντι στην μαχητική Χιρόνα που πάλεψε για ένα θετικό αποτέλεσμα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και εν τέλη τα κατάφερε με το τελικό 0-0 να της δίνει τον βαθμό της ισοπαλίας.    

Η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε στο «Καμπ Νου» την Χιρόνα για την 28η αγωνιστική της La Liga. Το τελικό 0-0 άφησε ανικανοποίητους τους «μπλαουγκράνα» χωρίς όμως να τους δημιουργεί κάποιο φόβο για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Το «μαξιλαράκι» των 13 βαθμών δύσκολα μπορεί να καλυφθεί από την Ρεάλ Μαδρίτης. Σπουδαίος βαθμός για την Χιρόνα η οποία όσο περνάνε οι αγωνιστικές τόσο απομακρύνετε από την ζώνη του υποβιβασμού. Πρώτη ισοπαλία για τις δύο ομάδες μετά το μακρινό 2018 και το τότε 2-2 ξανά μέσα στην Βαρκελώνη.

Πολύ κοντά στο γκολ οι «μπλαουγκράνα» με το «καλημέρα» του παιχνιδιού. Μόλις στο 5ο λεπτό το βαρύ «πυροβολικό» της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έστειλε από ευνοϊκή θέση την μπάλα άουτ.

Στο 37’ οι γηπεδούχοι πλησίασαν το γκολ και πάλι αλλά η κεφαλιά του Αραούχο δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Καστεγιάνος λίγο έλειψε να βάλει «φωτιά» στο παιχνίδι στο 55ο λεπτό, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε για λίγα εκατοστά άουτ.

Στη συνέχεια το παιχνίδι «έσβησε» με λίγες έως ελάχιστες ουσιαστικές επιθέσεις για τις δύο ομάδες με το 0-0 να παραμένει μέχρι και το τελευταίο ο σφύριγμα του διαιτητή. 


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κουύντε, Αραούχο, Γκαρσία, Μπαλντέ, Γκάβι, Μπουσκέτς, Ρομπέρτο (46’ Κεσιέ), Ραφίνια (75’ Άλμπα), Λεβαντόφσκι, Φάτι (68’ Τόρες)

Χιρόνα (Μίχαελ): Γκασανίγκα, Ερνάντες, Λόπες, Μποένο, Μαρτίνες, Ρομέο, Βίγια (60’ Κούτο), Γκαρσία (46’ Γκαρσία), Μαρτίν, Τσιγκάνκοφ (71’ Ρικέλμε), Καστεγιάνος (60’ Στουάνι)

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0