Football Talk

Πογέτ για τη γροθιά στον Μπαένα: «Στη θέση του Βαλβέρδε, θα έκανα το ίδιο!»

Πογέτ για τη γροθιά στον Μπαένα: «Στη θέση του Βαλβέρδε, θα έκανα το ίδιο!»

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ, αναφέρθηκε στην πράξη του συμπατριώτη του, Φεντερίκο Βαλβέρδε, να γρονθοκοπήσει παίκτη της Βιγιαρεάλ.

Το επεισόδιο ανάμεσα σε Βαλβέρδε και Μπαένα, με τον πρώτο να γρονθοκοπεί τον δεύτερο, ύστερα από θλιβερό σχόλιο που φέρεται να έκανε ο παίκτης της Βιγιαρεάλ, για το αγέννητο παιδί του πρώτου («Κλάψε τώρα που ο γιος σου σου δεν θα γεννηθεί») έχει «σηκώσει» πολλή συζήτηση στην Ισπανία. Έστω κι αν ο Μπαένα διέψευσε.

Στο πλαίσιο αυτής, η «AS» ζήτησε τη γνώμη του Ουρουγουανού προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος τόνισε πως εφόσον ισχύουν όσα υποστηρίζει ο συμπατριώτης του, Φεντερίκο Βαλβέρδε, θα έκανε το ίδιο στη θέση του!

«Αν το δω από τη μεριά του Βαλβέρδε, το ίδιο θα έκανα. Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί όντως να συνέβη. Αν συνέβη κάτι διαφορετικό, θα δούμε πού θα καταλήξει, αν υπάρχει έρευνα. Σίγουρα υπάρχουν όρια σ' αυτά που λες στον άλλον.

Από την άλλη πλευρά θα πουν ότι ο Μπαένα δεν είπε τίποτα και πως ο Βαλβέρδε τον γρονθοκόπησε επειδή απλά του πέρασε από το μυαλό. Αν ήταν ένας παίκτης που του αρέσει να τσακώνεται, να το συζητούσαμε. Νομίζω το χειρότερο που θυμάμαι από τον Βαλβέρδε είναι εκείνο το φάουλ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης που ''κλάδεψε'' τον Μοράτα από πίσω ώστε να μην πετύχει γκολ. Αυτό είναι το χειρότερο. Μια ποδοσφαιρική ενέργεια να ρίξεις έναν παίκτη κάτω για να μη σκοράρει. Το να πηγαίνει από αυτό στο να δίνεις γροθιά χωρίς εξήγηση από τη μία μέρα στην άλλη, μου μοιάζει περίεργο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0