Football Talk

Ζοζέ Ανιγκό: «Όλα τελείωσαν στο πρώτο ημίχρονο»

Ζοζέ Ανιγκό: «Όλα τελείωσαν στο πρώτο ημίχρονο»

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV, ο προπονητής του Ολυμπιακού Ζοζέ Ανιγκό στάθηκε στο κάκιστο πρώτο ημίχρονο της ομάδας του και τόνισε ότι μοίρασε δύο... δώρα.

Η απόδοση του Ολυμπιακού στο ντέρμπι αιωνίων δεν ήταν καλή. Ο προπονητής, Ζοζέ Ανιγκό δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο. Μίλησε για… δώρα προς τον αντίπαλο, για αναγκαστικές αλλαγές στην 11άδα λόγω φρεσκάδας, αλλά ξεκαθάρισε πώς τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

«Αυτό που συνέβη ήταν ότι δεν ήμασταν καθόλου καλοί στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπήκαμε καθόλου καλά στο ματς. Δεν είχαμε καμία πρωτοβουλία στο παιχνίδι μας. Δεν κερδίσαμε τις μονομαχίες και καμία δεύτερη μπαλιά. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, βελτιώσαμε την εικόνα μας, είχαμε καλύτερο πνεύμα, αλλά το ματς είχε τελειώσει από το πρώτο μέρος. Χάσαμε το παιχνίδι από το πρώτο μέρος και δεν καταφέραμε στο 2ο ημίχρονο να αντιδράσουμε και να αλλάξουμε τη μοίρα μας. Χαρίσαμε και τα δύο γκολ».

Σχετικά με τις αλλαγές που έκανε σε σχέση με το προηγούμενο ματς: «Χρειαστήκαμε παίκτες με φρεσκάδα, έπρεπε να ξεκουράσουμε μερικούς παίκτες μετά από το τρίτο συνεχόμενο ματς. Χρειαζόμασταν ταχύτητα και βάθος κόντρα στο συγκεκριμένο αντίπαλο. Δεν πέτυχε καθόλου στο 1ο ημίχρονο. Στο 2ο ημίχρονο προσπαθήσαμε με τις αλλαγές. Αλλά το ματς είχε χαθεί στο 1ο μέρος. Αν σε αυτό το γήπεδο είσαι δύο γκολ πίσω, τότε είναι πολύ δύσκολο να επανέλθεις».

Αν όλα έχουν τελειώσει με την ομάδα του το -6 από την κορυφή: «Πάντα υπάρχουν πιθανότητες, ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Η δύναμη ενός μεγάλου συλλόγου, φαίνεται μετά από ένα κακό παιχνίδι. Πάντα θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε και να προσπαθούμε. Ήταν ένα κακό ματς από την πλευρά μας. Αλλά έτσι είναι η μεγάλη ομάδα, αυτή που δεν το βάζει κάτω και θα συνεχίσει να ελπίζει».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0