Football Talk

Ο Ρόι Χότζον είναι η… ιστορία της Κρίσταλ Πάλας: «Παρών» σε κάθε ρεκόρ, πρόσθεσε ακόμη ένα ένα!

Ο Ρόι Χότζον είναι η… ιστορία της Κρίσταλ Πάλας: «Παρών» σε κάθε ρεκόρ, πρόσθεσε ακόμη ένα ένα!

Μία εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Κρίσταλ Πάλας επί της Λιντς και ο Ρόι Χότζον είναι ο μοναδικός προπονητής στην ιστορία της στην Premier League, που την έχει δει να σκοράρει πέντε φορές, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι.

Γυρνά και η Κρίσταλ Πάλας πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη εντός του 2023 επί της Φούλαμ. Με ανατροπή. Δίνει το πρώτο του εκτός έδρας παιχνίδι στα 75 του χρόνια, όντας φυσικά ο γηραιότερος που το κάνει, και οι «αετοί» γράφουν ιστορία.

Πετυχαίνουν πέντε γκολ επί της Λιντς, παρά το γεγονός πως βρέθηκαν πίσω στο σκορ και καταφέρνουν μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία τους στην Premier League να επικρατήσουν με ένα τέτοιου είδους σκορ εκτός έδρας.

Επί της ουσίας, «ισοφάρισαν» τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη τους στο «Σέλχαρστ Παρκ». Η πρώτη είχε λάβει χώρα τον Δεκέμβριο του 2020 απέναντι στη Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς», όταν και πάλι είχαν επικρατήσει με 5-1.

Πλέον, η ιστορία επαναλήφθηκε, στην εξόρμηση τους στο «Έλαντ Ρόουντ», με κοινό χαρακτηριστικό των δύο αναμετρήσεων το γεγονός πως προπονητής της Πάλας και στις δύο περιπτώσεις ήταν ο Ρόι Χότζον. Η ζωντανή ιστορία του συλλόγου!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0