Football Talk

Έλληνας διαιτητής ο «άρχοντας» του ΑΕΚ - Άρης, πώς έχει σφυρίξει φέτος τις δύο ομάδες

Έλληνας διαιτητής ο «άρχοντας» του ΑΕΚ - Άρης, πώς έχει σφυρίξει φέτος τις δύο ομάδες
Με Έλληνα διαιτητή το παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη στην «OPAP Arena».

Πρωτόγνωρο αυτό που έγινε με τους διαιτητές του ΑΕΚ – Άρης, μιας και οι Πολωνοί έφτασαν στην Ελλάδα μεθυσμένοι και δεν βρίσκονται σε κατάσταση να μπορέσουν να διευθύνουν το ματς.

Η ΚΕΔ και ο Μπένετ, μετά από επικοινωνία με τις ΠΑΕ ΑΕΚ και Άρη, πήρε το «οκ» για να σφυρίξει το ματς Έλληνας διαιτητής. Αυτός θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος είχε οριστεί ως τέταρτος για αυτό το ματς.

Στο VAR τον ρόλο του πρώτου διαιτητή πήρε ο Άγγελος Ευαγγέλου. Ο Διαμαντόπουλος φέτος έχει σφυρίξει τρεις φορές την ΑΕΚ και καμία τον Άρη. Ο «Δικέφαλος» μάλλον χαμογέλασε με την επιλογή, μέσω... Λαμίας (όχι της ομάδας), του Έλληνα ρέφερι. Ο λόγος είναι ότι την διηύθυνε τρεις φορές φέτος, δύο στο πρωταθλημα και μία στο Κύπελλο.

Στις 17 Σεπτεμβρίου ήταν ο «άρχοντας» του Παναιτωλικός - ΑΕΚ (0-2), στις 5 Μαρτίου σφύριξε το ΟΦΗ - ΑΕΚ (0-3) και νωρίτερα, στο Κύπελλο Ελλάδος, ήταν στο γρασίδι για το ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα (2-0).

Πέρσι δε ήταν και πάλι ο διαιτητής του ΑΕΚ - Άρης, στον 1ο γύρο της Super League (31/10/2021). Η ΑΕΚ είχε επικρατήσει με σκορ 2-1 στο ΟΑΚΑ, με τα γκολ των Μήτογλου (15’) και Μάνταλου (37’). Ο Ματέο Γκαρσία (73’) μείωσε για τους Θεσσαλονικείς. Χρονικά το τελευταίο ματς που είχε συμμετοχή στον Άρη, ήταν το Άρης - Ιωνικός 1-0, τον Δεκέμβριο του 2021.

Όσον αφορά τους Πολωνούς, μετά από μαρτυρίες ανθρώπων, αλλά και την παρέμβαση της αστυνομίας, επιβεβαιώθηκε ότι ήταν σε άσχημη κατάσταση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η ΕΠΟ σε συνεργασία με την ΚΕΔ, θα καταθέσουν φάκελο στην UEFA και την πολωνική ομοσπονδία, με όλα τα... καμώματα των εν λόγω διαιτητών, ώστε εκείνοι να αποφανθούν για τυχόν τιμωρία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0