Football Talk

Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός 0-1: Νίκη-ανάσα για τους Βοιωτούς!

Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός 0-1: Νίκη-ανάσα για τους Βοιωτούς!
Ο Λεβαδειακός... άλωσε τη Τρίπολη (0-1) με κορυφαίο τον Γερεμέγεφ και σκόρερ τον Γιαννιώτα, μένοντας έτσι ζωντανός στα πλέι άουτ της Super League και τη μάχη του υποβιβασμού.
Χάρις το παρθενικό γκολ του Γιαννιώτα με τη φανέλα του Λεβαδειακού, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη πήρε στην Τρίπολη την πρώτη της νίκη στα play out και διατήρησε ζώντανες τις ελπίδες της για παραμονή στη Superleague.

1ο ημίχρονο

Ο Αστέρας απείλησε πρώτος και συγκεκριμένα στο 3' με τον Κρέσπι, που έκανε το γέμισμα προς την περιοχή με τη μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.

Τρία λεπτά αργότερα ο Λεβαδειακός απάντησε με ευκαιρία του Νίκα. Η ομάδα της Βοιωτίας  βρήκε το πολύτιμο γκολ στο 36ο λεπτό.

Ο Γερεμέγεφ έκανε μία εξαιρετική ντρίμπλα πάνω στον Αλβάρες και γύρισε στον Γιαννιώτα που σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Αρχικά είχε σηκωθεί το σημαιάκι για οφσάιντ αλλά μετά από τσεκάρισμα στο VAR, ο διαιτητής μέτρησε κανονικά το γκολ. 

2ο ημίχρονο

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν σοβαρά. Σταδιακά, οι Αρκάδες άρχισαν να παίρνουν τον έλεγχο.

Είχαν δύο τελικές με τον Σίτο (62') και τον Ιγκλέσιας (68'), την ώρα που ο Λεβαδειακός προσπαθούσε να υπερασπιστεί το προβάδισμα που είχε από το πρώτο μέρος.

Στο 82ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι... καρδιοχτύπησαν, όταν ο Τιλίκα ανατράπηκε στην περιοχή, με τον βοηθό να σηκώνει, όμως, το σημαιάκι για οφσάιντ.

Έγινε έλεγχος και η αρχική απόφαση δεν άλλαξε με το σκορ να παραμένει μέχρι το φινάλε και τον Λεβαδειακό να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη.

MVP


Ο Γιάννης Γιαννιώτας, καθώς πέραν του γκολ που έκρινε το ματς, ήταν μία διαρκής απειλή για την αντίπαλη άμυνα.

Η φάση του αγώνα

Η φάση του 1-0, όπου ο Γερεμέγεφ κάνει ότι θέλει με την μπάλα (πατάει περιοχή, περνάει εύκολα τον Αλβάρες) και δίνει στον Γιαννιώτα ένα «έτοιμο» γκολ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Μάντζιος): Τσιφτσής, Άλβαρεζ, Καστάνιο, Ατιένθα, Ρουμπέν Γκαρθία, Μουνάφο, Ινγκλέσιας, Μπαρτόλο, Ρέγκις, Γκαρντάφσκι, Μπαράλες

Λεβαδειακός (Πετράκης): Γκροφ, Παζ, Βινίσιους, Λιάγκας, Τσάπρας, Χάμοντ, Μεχία , Νίκας, Παναγιώτου, Γερεμέγιεφ, Γιαννιώτας



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0