Football Talk

Τορίνο - Ρόμα 0-1: «Σκαρφάλωσε» στην τριάδα με Ντιμπάλα (video)

Τορίνο - Ρόμα 0-1: «Σκαρφάλωσε» στην τριάδα με Ντιμπάλα (video)
«Τρίποντο» και... τριάδα στη Serie A για τη Ρόμα, με το εύστοχο πέναλτι του Πάουλο Ντιμπάλα, να κρίνει το ματς κόντρα στην Τορίνο (08/04, 1-0).
Η Ρόμα βρήκε το γκολ που ήθελε από νωρίς, κόντρα στην Τορίνο (08/04, 1-0), και από εκείνο το σημείο κι έπειτα, ούτε που... αγχώθηκε!

Το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο πανηγύρισε τη δεύτερη σερί του νίκη, πέρασε τη Μίλαν στον βαθμολογικό πίνακα της Serie A και εκμεταλλεύθηκε στο 100% το «στραβοπάτημα» των «ροσονέρι», κόντρα στην Έμπολι (07/04, 0-0).

Από την άλλη πλευρά, οι όποιες ελπίδες της Τορίνο για ευρωπαϊκή «έξοδο» φαίνεται πως... έσβησαν, μετά από την αδυναμία της να κερδίσει για τρίτο σερί ματς πρωταθλήματος.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έκρινε το ματς, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, στο 8ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ από πολύ νωρίς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τορίνο (Ιβάν Γιούριτς): Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Γκραβιγιόν (62' Ντίντζι), Σουρς, Μπουοντζιόρνο (79' Καραμό), Σινγκό, Ρίτσι (62' Βλάσιτς), Γκινέιτις, Ροντρίγκες, Μίραντσουκ, Ράντονιτς (79' Λαζάρο), Σανάμπρια (62' Πελέγκρι).

Ρόμα (Ζοσέ Μουρίνιο): Ρούι Πατρίσιο, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Γιορέντε, Ζαλέφσκι, Κριστάντε, Βαϊνάλντουμ, Σπινατσόλα, Ντιμπάλα (83' Έιμπραχαμ), Ελ Σαράουϊ (70' Πελεγκρίνι), Σολμπάκεν (74' Μάτιτς).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0