Football Talk

Νιούκαστλ: Αήττητη στο Λονδίνο, απίστευτη η επίδοσή της στην πρωτεύουσα!

Νιούκαστλ: Αήττητη στο Λονδίνο, απίστευτη η επίδοσή της στην πρωτεύουσα!

Υπάρχει ομάδα δίχως ήττα στο Λονδίνο στην φετινή Premier League; Ναι, μόλις μία! Η Νιούκαστλ του Έντι Χάου, η οποία επικράτησε της Μπρέντφορντ με 2-1, έφτασε τις τέσσερις νίκες σε έξι ματς στην πρωτεύουσα και αποτελεί τη μοναδική που μεταβαίνει σε λονδρέζικο έδαφος και έχει περισσότερες πιθανότητες νίκες από την αντίπαλό της!

Μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Νιούκαστλ του Έντι Χάου, η οποία επικράτησε με 2-1 της Μπρέντφορντ στο «Κομιούνιτι», πανηγυρίζοντας μία σπουδαία ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι «καρακάξες» βρέθηκαν πίσω στο σκορ από νωρίς, ήταν κατώτερες των περιστάσεων στο πρώτο μέρος, αλλά το «πλήρωσαν» με το ελάχιστο δυνατό τίμημα. Είδαν γκολ του Τόνεϊ να ακυρώνεται στο 8ο λεπτό, είδαν τον Άγγλο επιθετικό να αστοχεί για πρώτη φορά σε πέναλτι στην Premier League και να κάνει εν τέλει το 1-0, στη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε από τα «11» βήματα.

Δεν πανικοβλήθηκαν όμως. Διατήρησαν την ψυχραιμία τους, ο Έντι Χάου έβαλε και δεύτερο επιθετικό στο σχήμα (τον Γουίλσον) δίπλα στον Ίσακ και η εξέλιξη της συνάντησης διαφοροποιήθηκε. Δύο γκολ μάλιστα σε επτά λεπτά, στάθηκαν ικανά για να πανηγυρίσει η Νιούκαστλ την 4η συνεχόμενη επικράτησή της και να ανέβει στην 3η θέση της βαθμολογίας, στην ισοβαθμία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όσον αφορά το… ρεκόρ της στην πρωτεύουσα; Έξι εξορμήσεις στο Λονδίνο, τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και καμία ήττα, έχοντας συγκεντρώσει 14 από τους διαθέσιμους 18 βαθμούς.

Αποτελεί άλλωστε τη μοναδική ομάδα της Premier League που έχει καταφέρει να μην χάσει σε λονδρέζικο έδαφος, με την Άρσεναλ και την Κρίσταλ Πάλας να είναι οι μοναδικές που την κράτησαν στο «μηδέν» και κατά συνέπεια στη «λευκή» ισοπαλία.

Συνεπώς, αν αναζητά κάποιος τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά σε μία σεζόν, το σερί των «καρακαξών» στο Λονδίνο, αποτελεί μία πειστική εξήγηση, αναφορικά με τον λόγο που η Νιούκαστλ συνεχίζει να προπορεύεται πίσω από Άρσεναλ και Σίτι, για το επόμενο Champions League!

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της Νιούκαστλ στις έξι εξορμήσεις της στο Λονδίνο:

Γουέστ Χαμ – Νιούκαστλ 1-5

Φούλαμ – Νιούκαστλ 1-4

Τότεναμ – Νιούκαστλ 1-2

Μπρέντφορντ – Νιούκαστλ 1-2

Κρίσταλ Πάλας – Νιούκαστλ 0-0

Άρσεναλ – Νιούκαστλ 00-0

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0