Football Talk

Σέλτικ - Ρέιντζερς 3-2: Άπιαστοι οι Κέλτες, «πήραν» το Old Firm και... ξέφυγαν στο +12! (video)

Σέλτικ - Ρέιντζερς 3-2: Άπιαστοι οι Κέλτες, «πήραν» το Old Firm και... ξέφυγαν στο +12! (video)
«Εκτόξευση» στο +12 για τη Σέλτικ, αφού επικράτησε με σκορ 3-2 (08/04) της Ρέιντζερς στο Old Firm και πλέον, κρατά τον τίτλο στα χέρια της!

Δεν χάνεται αυτό το πρωτάθλημα για τη Σέλτικ! Οι Κέλτες επικράτησαν της Ρέιντζερς εντός έδρας με σκορ 3-2 (08/04) και μαζί με το Old Firm της 31ης αγωνιστικής στην Premiership, πήραν κι ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα για τον τίτλο, «εκτοξεύοντας» τη διαφορά τους από τους δεύτερους, Τζερς, στο +12!

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Φουρουχάσι, που «άνοιξε» το σκορ στο 26' και έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Σέλτικ στο 62', παρά την ισοφάριση του Ταβερνίερ στο 45'.

Ο Ζότα έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στη Σέλτικ στο 73', με τον Ταβερνίερ να... αγχώνει ξανά, αλλά στο τέλος, απλώς να διαμορφώνει, το 3-2 ως τελικό σκορ του ντέρμπι.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σέλτικ (Άγγελος Ποστέκογλου): Χαρτ, Τζόνστον, Κάρτερ, Στάρφελτ, Τέιλορ, Μόι (61' Ιβάτα), ΜακΓκρέγκορ, Ο' Ρίλεϊ (75' Χιούν Γκίου, Ζότα (75' Χαξαμπάνοβιτς), Μαέντα (86' Μπερναμπέι), Φουρουχάσι (85' Τέρνμπουλ).

Ρέιντζερς (Μάικλ Μπιλ): ΜακΓκρέγκορ, Ταβερνίερ, Σούταρ, Ντέιβις, Μπάρισιτς, Ράσκιν, Τζακ (86' Λίνστραμ), Κάντγουελ (86' Ράιτ), Τίλμαν (69' Σακάλα), Κεντ, Μορέλος (86' Τσόλακ).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0