Football Talk

Τορίνο - Ρόμα: Ισχυρό το κίνητρο των «τζιαλορόσι» αλλά… ισχυρή και η αντίπαλος (video)

Τορίνο - Ρόμα: Ισχυρό το κίνητρο των «τζιαλορόσι» αλλά… ισχυρή και η αντίπαλος (video)

Η βαθμολογική απόσταση μεταξύ Ρόμα και Τορίνο δίνει αυτοπεποίθηση στους «τζιαλορόσι», αλλά δεν είναι εγγύηση για σίγουρη νίκη απέναντι στη «Γκρανάτα». 

Ρόμα και Τορίνο ετοιμάζονται να «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» στο Ολύμπικο το Σάββατο (8/4), στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Serie A. Οι «λύκοι» επιθυμούν διακαώς την νίκη που θα τους καθιερώσει στην κορυφαία τετράδα του φετινού πρωταθλήματος. 

Η διαφορά των δύο ομάδων στην βαθμολογία είναι εμφανής, με το σύνολο του Ζοζέ Μουρίνιο να βρίσκεται στην πέμπτη θέση και την Τορίνο στην δέκατη. Παρά την υπεροχή που εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως έχει η Ρόμα απέναντι στους γηπεδούχους, ορισμένα στατιστικά δείχνουν πως η Τορίνο δεν είναι η αντίπαλος κόντρα στην οποία οι Ρωμαίοι θα πάρουν εύκολα τη νίκη. 

Στις τελευταίες 20 μεταξύ τους αναμετρήσεις, η Ρόμα έχει καταγράψει συνολικά εννέα νίκες και η Τορίνο μόλις τρεις. Παρόλα αυτά, η διαφορα στα γκολ ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι αρκετά μικρή με τον αριθμό αυτό να ανέρχεται σε 27 για τους «τζιαλορόσι» έναντι των 22 της «Τόρο». Αυτό σημαίνει πως η Ρόμα σκοράρει κατά μέσο όρο 1.8 γκολ σε κάθε ματς απέναντι στην Τορίνο, ενώ αντίστοιχα οι αντίπαλοι της σημειώνουν 1 γκολ ανά αγώνα κόντρα στην ομάδα του Μουρίνιο

Ενδεικτικό του πόσο οριακό μπορεί να γίνει το παιχνίδι μεταξύ των δύο αυτών ομάδων, είναι το ότι το πιο σύνηθες τελικό αποτέλεσμα που έχει παρατηρηθεί στις αναμετρήσεις τους είναι το 1-0! Εννέα παιχνίδια ανάμεσα σε Ρόμα και Τορίνο έχουν κριθεί στο ένα γκολ, με το τελευταίο να αναδεικνύει νικήτρια την Ρόμα τον Νοέμβριο του 2021, με μοναδικό σκόρερ τον Έιμπραχαμ


Η Ρόμα την περσινή σεζόν έκανε το 2/2 απέναντι στην «Γκρανάτα», ωστόσο τον τελευταίο καιρό έχει σημειώσει ένα αρνητικό σερί στα τελευταία εξι εκτός έδρας παιχνίδια, χωρίς να έχει καταφέρει να επικρατήσει σε κανένα από αυτά. Η Τορίνο θα επιχειρήσει να… εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι οι Ρωμαίοι δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι με σκοπό να πάρει τη νίκη κόντρα στην πάντα ανατρεπτική ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.  

Δείτε εδώ τις αποδόσεις της Novibet για τον αγώνα Τορίνο - Ρόμα

Βασιλική Μπαρτζιώτη
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0