Football Talk

Λαμία: Για να κερδίσεις στο Γεντί Κουλέ, πρέπει να... σκοράρεις (video)

Λαμία: Για να κερδίσεις στο Γεντί Κουλέ, πρέπει να... σκοράρεις (video)

Μία παράδοση που έχει «χτίσει» στην έδρα του ο ΟΦΗ καλείται να «σπάσει» η Λαμία, αν θέλει να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς.

Η Λαμία ταξίδεψε στο Ηράκλειο, όπου το απόγευμα του Σαββάτου (8/4, 17:30) πρόκειται να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ για την 3η αγωνιστική των play out της Super League.

Η ομάδα της Φθιώτιδας μετά την έλευση του Λεωνίδα Βόκολου έχει σημειώσει τεράστια βελτίωση τόσο στις εμφανίσεις, όσο και στα αποτελέσματά της στο πρωτάθλημα. Τελευταίο ματς του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της, ήταν μία βαριά ήττα από την Κρητική ομάδα με σκορ 4-1 στο Αθ. Διάκος στις 13 Φλεβάρη. Ο 57χρονος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο του συλλόγου, με τη Λαμία με αυτόν στον πάγκο να μην έχει νίκη ως τότε στο πρωτάθλημα.

Τα πάντα άλλαξαν ωστόσο με τον Βόκολο στο «τιμόνι». Την αμέσως επόμενη κιόλας μέρα, ο 52χρονος τεχνικός ανέλαβε τις τύχες της Λαμίας και μπορεί το ντεμπούτο του να μην ήταν ιδανικό, καθώς ηττήθηκε με 3-0 από τον Ολυμπιακό, αλλά η συνέχεια ήταν εκπληκτική.

Σε πέντε παιχνίδια για το πρωτάθλημα, η Λαμία έκτοτε έχει πετύχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Μία συγκομίδη που όχι μόνο την «ξεκόλλησε» από τον «βυθό» της βαθμολογίας, αλλά την έχει φέρει σε πλεονεκτική θέση, όσον αφορά τη μάχη για παραμονή. Μάλιστα, η ομάδα της Φθιώτιδας έχει ξεκινήσει με 2/2 τα play out.

Το Σάββατο (8/4) λοιπόν καλείται να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, σε μία αναμέτρηση στο... αφιλόξενο για την ίδια Γεντί Κουλέ. Μπορεί ο αγώνας της κανονικής διάρκειας να ολοκληρώθηκε δίχως σκορ και η Λαμία να πήρε έναν βαθμό, ωστόσο επιβεβαιώθηκε το αρνητικό σερί που έχει «χτίσει» στο Ηράκλειο.


Συγκεκριμένα, η ομάδα του Λεκανοπεδίου στις τέσσερις πιο πρόσφατες επισκέψεις της στο Γεντί Κουλέ δεν έχει καταφέρει να... ματώσει τα δίχτυα! Μία παράδοση που ξεκίνησε το 2020 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Αναλυτικά οι τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο Γεντί Κουλέ:

01/03/2020 ΟΦΗ – Λαμία 3-0

07/01/2021 ΟΦΗ – Λαμία 2-0

24/10/2021 ΟΦΗ – Λαμία 0-0

24/10/2022 ΟΦΗ – Λαμία 0-0

Με τον Βόκολο στον πάγκο, η Λαμία έχει σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ και στις τρεις «εξόδους» της στο πρωτάθλημα, στις οποίες μάλιστα έμεινε αήττητη. Μπορεί άραγε να το επαναλάβει και στην έδρα του ΟΦΗ ή θα βρει και πάλι σε... τοίχο;


Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0