Football Talk

Λέτσε – Νάπολι 1-2: Ο Γκάλο «χάρισε» το διπλό στους Ναπολιτάνους

Λέτσε – Νάπολι 1-2: Ο Γκάλο «χάρισε» το διπλό στους Ναπολιτάνους
Επιστροφή στις νίκες για την Νάπολι έστω και με δυσκολία επί της Λέτσε καθώς χρειάστηκε το τρομερό αυτογκόλ του Γκάλο για να φύγει νικήτρια από το «Στάντιο Βία ντελ Μάρε».

Η Νάπολι χρειάζονται μία νίκη με σκοπό να «σβήσει» την βαριά ήττα της προηγούμενη αγωνιστικής από την Μίλαν. Το 2-1 επί της Λέτσε για την 29η αγωνιστική της Serie A την επανέφερε στα τρίποντα αν και στα εκτός έδρας παιχνίδια οι Ναπολιτάνοι δεν έχουν ιδιαίτερη δυσκολία καθώς αυτή ήταν η 8η συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη τους σε όλες τις διοργανώσεις. Το τρομερό είναι ότι στα παιχνίδια αυτά έχει σκοράρει σε όλα από δύο γκολ και πάνω, ενώ είναι ο πρώτος από τους οχτώ αυτούς αγώνες που δέχεται κάποιο γκολ.

Άκρως αποτελεσματική η Νάπολι, ανοίγει το σκορ στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία που είχε στο παιχνίδι. Ο Κιμ βρήκε άψογα τον αρχηγό του μέσα στην περιοχή, με τον Ντι Λορέντζο να μην διστάζει να «καρφώσει» την μπάλα στα δίχτυα με μία εξαιρετική κεφαλιά στο 18’ για το 1-0.

Στο 34ο λεπτό ο Λοζάνο έφτασε κοντά στο γκολ αλλά το εξαιρετικό σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Φαλκόνε.

Η αντίδραση για την Λέτσε ήρθε σε μία φάση διαρκείας. Ο Τσεσέι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ενώ οι αμυντικοί της Νάπολι άργησαν να αντιδράσουν ο Ντι Φραντσέσκο πήρε το «ριμπάουντ» και με όμορφο τελείωμα στην κάτω δεξιά γωνία του Μερέτ έκανε το 1-1 στο 52ο λεπτό.

Δεν κράτησε όμως πολύ η χαρά των γηπεδούχων, καθώς ο Γκάλο επιχείρησε να διώξει την μπάλα από την περιοχή του, χωρίς όμως να υπολογίσει σωστά την πορεία της την έστειλε άθελα του στο τέρμα του Φαλκόνε στο 64ο λεπτό για το 2-1. Φοβερό αυτογκόλ καθώς ο αμυντικός «κρέμασε» τον τερματοφύλακα του.

Παράπονα από τους φιλοξενούμενους στον διαιτητή μετά την λήξη του παιχνιδιού καθώς στην τελευταία φάση του αγώνα η Νάπολι βγήκε στην αντεπίθεση με τον τερματοφύλακα της Λέτσε να βρίσκεται εκτός εστίας. Ο ρέφερι δεν επέτρεψε την φάση να ολοκληρωθεί, αποτρέποντας ένα σίγουρο γκολ.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λέτσε (Μ. Μπαρόνι): Φαλκόνε, Τζεντρέι, Μπασιρότο, Ουμτιτί, Γκάλο, Γκονζάλες (71' Χέλγκασον), Χίλμαντ, Μαλέχ, Ουντέν (80' Στρεφέτσα), Τσεσέι (79' Πίρσον), Ντι Φραντσέσκο (88' Μπαντά)

Νάπολι (Λ. Σπαλέτι): Μερέτ, Ρούι (90+4' Ολιβέιρα), Κιμ, Ραχμάνι, Ντι Λορέντζο, Ελμάς, Λομπότκα, Ανγκισά, Κβαρατσχέλια (90+4' Ζερμπίν), Ρασπαντόρι (66' Σιμεόνε), Λοζάνο (66' Εντοπελέ)

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0