Football Talk

Σαλερνιτάνα – Ίντερ 1-1: Ο «κεραυνός» του Καντρέβα έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας

Σαλερνιτάνα – Ίντερ 1-1: Ο «κεραυνός» του Καντρέβα έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας

Η Σαλερνιτάνα αντιστάθηκε μόλις έξι λεπτά στην πίεση της Ίντερ αλλά κατάφερε να αντιδράσει με το φοβερό σουτ του Καντρέβα στις καθυστερήσεις. Πολλά εύσημα αξίζει και ο Οτσόα ο οποίος έκανε τα αδύνατα δυνατά για να κρατήσει την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι μέχρι το 90’ πραγματοποιώντας 10 αποκρούσεις.

Η Ίντερ δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το «Στάντιο Αρέχι» για την 29η αγωνιστική της Serie A και έμεινε για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τις νίκες (σε όλες τις διοργανώσεις). Η Σαλερνιτάνα είχε πάρει παθητικό ρόλο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού με τον Οτσόα να κάνει εξαιρετική εμφάνιση με συνολικά 10 αποκρούσεις στον αγώνα. Στο 90’ όμως μίλησε η ποιότητα του Καντρέβα και το 1-1 ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο. Πέμπτη συνεχόμενη ισοπαλία για τους γηπεδούχους όπου δυσκολεύονται να νικήσουν αλλά σίγουρα ξέρουν πως να μην χάνουν.

Γκολ από τα «αποδυτήρια» για την Ίντερ. Ο Γκοσένς βρέθηκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή και με περίσσια ψυχραιμία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 μόλις στο 6ο λεπτό.

Ο Λουκάκου έφτασε κοντά στο γκολ για τους φιλοξενούμενους αλλά ο Οτσόα αυτήν την φορά αποσόβησε τον κίνδυνο.   

Ο 37χρονος Μεξικανός είπε και δεύτερο «όχι» στον Βέλγο όταν στην εκπνοή του ημιχρόνου έπιασε με εντυπωσιακή αντίδραση την κεφαλιά του υψηλόσωμου επιθετικού.  

Η «μονομαχία» του Λουκάκου με τον Οτσόα συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 65ο λεπτό ο επιθετικός της Ίντερ επιχείρησε να σκοράρει και πάλι με κεφαλιά με τον Μεξικανό κίπερ να βλέπει για καλή του τύχη την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του. Eνώ στο «ριμπάουντ» ο τερματοφύλακας ήταν και πάλι «παρών» για να σώσει για άλλη μια φορά την ομάδα του.

Ο Ντιά πήγε να γίνει ο ήρωας για την Σαλερνιτάνα αλλά το σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή στο 71’ πέρασε λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά ήρωας «βαφτίστηκε» ο Καντρέβα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Ο 36χρονος Ιταλός εμπιστεύτηκε τα πόδια του από μακριά και δικαιώθηκε με το 1-1 να μένει μέχρι και την λήξη του αγώνα. Η Ίντερ «πληγώθηκε» από ένα πρώην «παιδί» της καθώς ο σκόρερ από το 2016 έως το 2020 φορούσε την φανέλα της.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 

Σαλερνιτάνα (Π.Σόουσα): Οτσόα, Ντανίλιουτς, Γκιόμπερ, Πιρόλα (65' Εκόνγκ), Μπρον (46' Ντιά), Κουλιμπαλί, Βιλένα, Μπράνταριτς, Κάστανος, Καντρέβα, Πιάτεκ

Ίντερ (Σ. Ιντζάκι): Ονάνα, Ατσέρμπι, Ντε Βριλ, Νταρμιάν, Γκοσένς (75' Ντι Μάρκο), Μικοταριάν, Μπαρέλα (66' Μπρόζοβιτς) Ασλάνι, Ντάμφις, Κορέα (66' Μαρτίνες), Λουκάκου (85' Τζέκο)


Άγγελος Κρεμαστός

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0