Football Talk

Κορμπεράν: «Με κάνει περήφανο ότι ήμουν στον Ολυμπιακό»

Κορμπεράν: «Με κάνει περήφανο ότι ήμουν στον Ολυμπιακό»
Ο Κάρλος Κορμπεράν μίλησε στη «Marca» για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, αλλά και την ανανέωση του συμβολαίου του στη Γουέστ Μπρομ.
Ο Κορμπεράν είχε ένα σύντομο πέρασμα από τον Ολυμπιακό, προτού επιστρέψει στην Championship, όπου με τη Γουέστ Μπρομ διανύει μία καλή χρονιά και έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Ο ίδιος μίλησε για το διάστημα που κάθισε στον πάγκο των «ερυθρόλευκων», αλλά και για την ανανέωση του συμβολαίου του με την αγγλική ομάδα.

Διαβάστε όσα είπε:

«Κάθε περιβάλλον είναι διαφορετικό. Είχα την ευκαιρία να προπονήσω τον Ολυμπιακό, μια ομάδα με μακρά ευρωπαϊκή παράδοση και με κάνει περήφανο ότι ήμουν μέρος της ευρωπαϊκής αυτής εμπειρίας».

Για τη Γουέστ Μπρομ:

«Απομένουν ακόμη οκτώ αγωνιστικές και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος. Σίγουρα πάντως καταφέραμε να αντιστρέψουμε την αρνητική δυναμική που είχαμε στην ομάδα.

Αντιλήφθηκα εξ αρχής πως το ρόστερ ήταν πολύ καλύτερο από ό,τι έδειχνε η βαθμολογική μας θέση και ως προπονητής στόχος μου ήταν να πάρω το μέγιστο από τους ποδοσφαιριστές μου. Για μένα είναι προνόμιο να έχω την εμπιστοσύνη του κλαμπ και την πρόκληση να επαναφέρουμε την ομάδα στην Premier League, όπου αξίζει να βρίσκεται».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0