Football Talk

Confidencial: «Οι κώδικες δουλειάς του Μίτσελ δεν έγιναν σεβαστοί από τη διοίκηση του Ολυμπιακού!»

Confidencial: «Οι κώδικες δουλειάς του Μίτσελ δεν έγιναν σεβαστοί από τη διοίκηση του Ολυμπιακού!»
Εκτενές ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «Confidencial» για την αποχώρηρη του Μίτσελ από τον πάγκο του Ολυμπιακού.
Το «διαζύγιο» ανάμεσα σε Μίτσελ και Ολυμπιακό συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον από τον Τύπο της χώρας του πρώην προπονητή των Πειραιωτών.

Στην Ισπανία υπήρξαν σειρά δημοσιευμάτων, που αναφέρονταν στα αίτια τα οποία έφεραν τη ρήξη ανάμεσα στις δύο πλευρές, με την εφημερίδα «Confidencial», να κάνει λόγο για «κώδικες δουλειάς του Μίτσελ δεν έγιναν σεβαστοί από τη διοίκηση του Ολυμπιακού!»

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Οι οπαδοί που τον περίμεναν έξω από το γήπεδο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η κύρια αιτία, όμως, ήταν η περίπλοκη διαχείριση του πρότζεκτ, με τον ιδιοκτήτη να έχει το προφίλ ασυγκράτητου οπαδού. Η προσπάθεια ανάμειξης στα... χωράφια του Μίτσελ, έδωσε τέλος στα αποθέματα υπομονής του».

Παράλληλα, κάνει λόγο για ένα ρόστερ 40 παικτών, το οποίο κλήθηκε να διαχειριστεί ο Μίτσελ, ενώ κλείνει ως εξής:

«Δεν έγιναν σεβαστοί οι κώδικες δουλειάς του Μίτσελ και γι' αυτό δεν άξιζε τον κόπο να συνεχίσει, παρότι αγαπά τον Ολυμπιακό και τον νιώθει σαν σπίτι του. Το εγκαταστημένο, όμως, προεδρικό μοντέλο από τον μεγιστάνα, Ευάγγελο Μαρινάκη, έκανε δύσκολη τη συνύπαρξη. Η σταθερότητα δεν ήταν εφικτή, αφού θα έπρεπε να ξεπεράσει αχρείαστες καταστάσεις».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0