Football Talk

Η Τσέλσι επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Φρανκ Λάμπαρντ

Η Τσέλσι επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Φρανκ Λάμπαρντ

Ο Φρανκ Λάμπαρντ επιστρέφει στον πάγκο της Τσέλσι, ως υπηρεσιακός τεχνικός, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Όπως ήταν γνωστό από το πρωί της Πέμπτης (6/4), ο Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Τσέλσι ως υπηρεσιακός τεχνικός στη θέση που άφησε κενή ο Γκρέιαμ Πότερ.

Ο Άγγλος πρόκειται να παραμείνει στον πάγκο των «μπλε» ως το τέλος της σεζόν, προτού ο Τοντ Μπόελι αποφασίσει ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της Τσέλσι. Έτσι, ο αγαπημένος «Φράνκι» των φίλων της ομάδας θα βρεθεί και πάλι στο Στάμφορντ Μπριτζ, μετά τον Ιανουάριο του 2021 όταν και απολύθηκε από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

«Θα βάλω τα δυνατά μου και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Δεν θα είναι δική μου απόφαση. Καταλαβαίνω ότι θα με ρωτάνε συνέχεια, έχω τα μάτια μου ανοιχτά. Είμαι ενθουσιασμένος, καθώς υπάρχει πολύ ταλέντο εδώ. Ήταν εύκολο να αποδεχτώ την πρόταση», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Φρανκ Λάμπαρντ, μετά την ανακοίνωση της Τσέλσι.

Από την πλευρά τους, οι συνιδιοκτήτες της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι και Μπεχντάντ Εγκμπαλί ανέφεραν:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Φρανκ πίσω στο "Στάμφορντ Μπριτζ". Ο Φρανκ είναι "Hall of Famer" της Premier League και θρύλος αυτού του συλλόγου. Καθώς συνεχίζουμε την πλήρη και εξαντλητική διαδικασία μας για έναν μόνιμο προπονητή, θέλουμε να παρέχουμε στον σύλλογο και στους φιλάθλους μας ένα ξεκάθαρο και σταθερό πλάνο για το υπόλοιπο της σεζόν. Θέλουμε να δώσουμε στους εαυτούς μας κάθε ευκαιρία για επιτυχία και ο Φρανκ διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά και τα προτερήματα που χρειαζόμαστε για να μας οδηγήσουν στη γραμμή του τερματισμού.

Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι εναντίον της Γουλβς το Σάββατο και στη συνέχεια θα στρέψουμε την προσοχή μας στον προημιτελικό του Champions League της επόμενης εβδομάδας στη Μαδρίτη. Όλοι θα δώσουμε στον Φρανκ την πλήρη στήριξή μας, καθώς στοχεύουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια μας».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0