Football Talk

Τσέλσι: Ανακοινώνεται ο Λάμπαρντ, μαζί του ο Άσλεϊ Κόουλ, στο μυαλό του Μποέλι και ο… Κόντε!

Τσέλσι: Ανακοινώνεται ο Λάμπαρντ, μαζί του ο Άσλεϊ Κόουλ, στο μυαλό του Μποέλι και ο… Κόντε!

Η αλήθεια είναι πως ο Τοντ Μποέλι μοιάζει λίγο «μπλεγμένος». Το αντιλαμβάνεται κανείς από τις κινήσεις του. Αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, αυτά που έχουμε ως δεδομένα είναι πως ο Φρανκ Λάμπαρντ επιστρέφει μέχρι και το τέλος της σεζόν, πως ο Άσλεϊ Κόουλ θα είναι μαζί του και πως ο Αντόνιο Κόντε αποτελεί στόχο για την επόμενη χρονιά!

Μπορεί ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν και ο Λουίς Ενρίκε να αποτελούσαν τους πρώτους στόχους της Τσέλσι για την διαδοχή του Γκρέιαμ Πότερ, όμως ο Φρανκ Λάμπαρντ είναι αυτός που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα καθοδηγήσει την Τσέλσι μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Και δεν θα είναι μόνος του. Πλην του Μπρούνο Σαλτόρ που θα παραμείνει στη θέση του ως βοηθός προπονητή, στο τεχνικό τιμ θα συμπεριληφθεί και ο Άσλεϊ Κόουλ, τον οποίο γνωρίζει ο Άγγλος «θρύλος» των «μπλε» από την κοινή τους θητεία στο Λονδίνο.

Από εκεί και πέρα, μοιάζει δεδομένο πως ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν θα συνεχίσει στην Τσέλσι μετά το καλοκαίρι. Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, με τον Τοντ Μποέλι να εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο της επιστροφής του Αντόνιο Κόντε στο «Νησί» για την Τσέλσι. Τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και το μόνο… σίγουρο είναι πως ποτέ δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για κάτι, με τον ισχυρό άνδρα των Λονδρέζων!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0