Football Talk

Premier League: Νίκες «τετράδας» για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ! (video)

Premier League: Νίκες «τετράδας» για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ! (video)

Σημαντικές νίκες για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ, που τους δίνουν ξεκάθαρο πλεονέκτημα στη μάχη της τετράδας. Ο Ράσφορντ «κλείδωσε» τη νίκη επί της Μπρέντφορντ, ενώ το σύνολο του Χάου «φιλοδώρησε» τη Γουέστ Χαμ με πέντε γκολ.

Με πρωταγωνιστή τον Μάρκους Ράσφορντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε της Μπρέντφορντ 1-0 στο Ολντ Τράφορντ. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τη Νιούκαστλ και «χτίζει» ψυχολογία εν όψει της συνέχειας.

Ανώτεροι στο πρώτο μέρος, οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν τον έλεγχο της μπάλας. Έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Μακ Τόμινεϊ στο 21ο λεπτό, όμως το σουτ του Σκωτσέζου χαφ πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ραγιά.

Ο συνήθης σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό, με κοντινό πλασέ μετά από ασίστ του Σάμπιτζερ. Ήταν το 15ο γκολ του Άγγλου επιθετικού στην Premier League, που επιβεβαιώνει την εξαιρετική περίοδο φόρμας που διανύει.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Φρανκ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Σάντε, όμως ο Ντε Χέα ήταν εκεί όταν χρειάστηκε. Οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν το προβάδισμά τους και τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος, με τον Ράσφορντ να χαρίζει ακόμη μια νίκη στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως έχει κάνει πολλές φορές φέτος.

Γουέστ Χαμ – Νιούκαστλ 1-5

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Νιούκαστλ, που επιβλήθηκε της Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο με 5-1. Ο Κάλουμ Γουίλσον έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Έντι Χάου με κεφαλιά στο 6ο λεπτό.

Ο Ζοέλιντον διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του, με τον Ζουμά να μειώνει σε 2-1 πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Με τη σέντρα του δευτέρου μέρους, ο Γουίλσον σκόραρε ξανά, ανοίγοντας το δρόμο για την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα. Ο Ίσακ πέρασε ως αλλαγή στο ματς και βρήκε δίχτυα, ενώ ο Ζοέλιντον διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 90ο λεπτό, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Με τη νίκη αυτή, οι «καρακάξες» ανέβηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εδραιώνονται στις θέσεις που δίνουν εισιτήρια για το Champions League της επόμενης σεζόν.

Πάνος Κορομηλάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0