Football Talk

Κρεμονέζε - Φιορεντίνα 0-2: Με το ενάμιση πόδι στον τελικό η «βιόλα» (video)

Κρεμονέζε - Φιορεντίνα 0-2: Με το ενάμιση πόδι στον τελικό η «βιόλα» (video)

Η Φιορεντίνα επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στο ζευγάρι απέναντι στην Κρεμονέζε και κατάφερε να πάρει σπουδαίο προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας.   

Η Κρεμονέζε ως το απόλυτο «αουτσάιντερ» του ζευγαριού πάλεψε με όσα μέσα διέθετε αλλά δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην «λυσσασμένη» Φιορεντίνα των 10 σερί αήττητων αγώνων. Με εννιά νίκες και μόλις μία ισοπαλία οι «Βίολα» δεν σταμάτησαν ούτε στην Κρεμόνα και βλέπουν τελικό από σήμερα.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 20ο λεπτό με έξοχη κεφαλιά του Καμπράλ. Ο Μπιράγκι βρήκε με εξαιρετική σέντρα το κεφάλι του Βραζιλιάνου και αυτός «εκτέλεσε» από κοντινή απόσταση τον αντίπαλο κίπερ για το 1-0

.

Ο Κουάρτα στην εκπνοή του ημιχρόνου δοκίμασε από μακριά το πόδι του και λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Το σουτ όμως που επιχείρησε ο Αργεντινός αμυντικός στο 45+3’ βρήκε σε ετοιμότητα τον Σαρ.

Ο επιθετικός μονόλογος από την Φιορεντίνα συνεχίστηκε, αλλά τόσο ο Ικονέ στο 48’ όσο και ο Γκονζάλες στο 50’ δεν κατάφεραν να δώσουν προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα τους.

Ο Αϊγού στο 74’ τα έκανε «μαντάρα» και αφού χάρισε πέναλτι στην Φιορεντίνα αποβλήθηκε και με κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Ο Γκονζάλες δεν αστόχησε από την λευκή βούλα και έκανε το 2-0 δίνοντας τεράστιο προβάδισμαστης στους «Βιόλα» για πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.  

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κρεμνέζε (Ν. Μπαλαρντίνι): Σαρ, Αϊγού, Μπιαντσέτι (63' Σερνικόλα), Βάσκες, Πίκελ, Μπενάσι, Καστανιέτι (46' Μπουοναΐτο), Μεϊτέ, Βαλερί, Τσατζού (46' Ντέσερς), Τσιοφάνι

Φιορεντίνα (Β. Ιταλιάνο): Τερατσιάνο, Μπιράγκι, Ιγκόρ, Κουάρτα, Ντοντό, Μαντραγκόρα (86' Μαντραγκόρα), Άμραμπατ, Γκονζάλες, Μπαράκ (70 'Μποναβεντούρα), Ικονέ (86' Μπρέκαλο), Καμπράλ (83' Γιόβιτς)

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr   

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0