Football Talk

Euro WU19: Πρεμιέρα με βαριά ήττα για την Ελλάδα από την Ιταλία (4-0)!

Euro WU19: Πρεμιέρα με βαριά ήττα για την Ελλάδα από την Ιταλία (4-0)!
Με ένα βαρύ σκορ απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Εθνική ομάδα Νεωνίδων στη δεύτερη προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος WU-19 της League A (4-0 από την Ιταλία στη Νοβάρα).
Ήταν εξ' αρχής δύσκολο το έργο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και σε τέτοιο εξελίχθηκε. Η Εθνική Νεανίδων γνώρισε βαριά ήττα από την αντίστοιχη της Ιταλίας στη Νοβάρα στην πρεμιέρα της δεύτερης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος WU-19 της League A.

Από το πρώτο κιόλας ημίχροο τα πράγματα έγιναν δύσκολα με την Ντέλα Παρούτα να... πολιορκεί τα καρέ της Γρίβα. Αφού λοιπόν απέιλησε το 8', στο 21' κέρδισε πέναλτι από την Ελληνίδα γκολκίπερ και η Φάτνερ έδωσε το προβάδισμα στην «σκουάντρα ατζούρα». Στο 31'. η Γρίβα έδιωξε εντυπωσιακά σουτ της Σάτζερ για να στείλει εν τέλει τη μπάλα προς τα δίχτυα η Περούτα στο 35' με δυνατό, μακρινό σουτ ύστερα από σέντρα της Ρεντζότι.

Στο 68' η Ντραγκόνι έκανε τρία τα τέρματα της Ιταλίας από πλάγια θέση για να διαμορφώσει το τελικό σκορ η Παρούτα στο 92'. Στην έτερη αναμέτρηση του 6ου προκριματικού ομίλου, η Αυστρία κέρδισε την Βοσνία με 2-0 και πάει με... φόρα κόντρα στην Εθνική μας το προσεχές Σάββατο (8/4, 16:00).

Ελλάδα (Γιώργος Παπακώστας): Γρίβα, Στεργιούλη, Κέτα (62' Μπέου), Γκούνη, Γεωργούλα (83' Κουκουλάκη), Καρυπίδη (83' Καλέση), Γιαννακά, Χαλατσογιάννη, Τσαρούχα (33' Μάρκου), Νταρζάνου (62' Μπριάνα), Κωστοπούλου.

Ιταλία (Σελίνα Ματσαντίνι): Μπαρταλίνι, Ζαπετίνι, Τρεβίσαν, Σορέλι (78' Μπιανκί), Αριγκόνι (65' Πετράρα), Ρεντζότι, Φεράρα (78' Μουνεσίφ), Σάτζερ, Φάτνερ, Τσεζαρίνι (18' Ντραγκόνι), Ντέλα Περούτα.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0