Football Talk

Γιοβάνοβιτς: «Σημαντική νίκη απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα»

Γιοβάνοβιτς: «Σημαντική νίκη απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Άρη με 1-0 στη Θεσσαλονίκη και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ισοπαλία με τον Βόλο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε δηλώσεις του μετά το ματς, στάθηκε στη σημασία της αποψινής νίκης.

Ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του φάνηκε ο Σέρβος προπονητής, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Άρη. Κρατάει τη θετική εικόνα του δεύτερου μέρους, ενώ σχολίασε και την επιστροφή του Άντραζ Σπόραρ στα γκολ, μετά από καιρό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς και τη σημασία της νίκης;: «Νομίζω ότι το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας, μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο στο οποίο καμία ομάδα δεν μπορούσε να πάρει τον έλεγχο. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ πιο απλοί, πιο δημιουργικοί, φτιάξαμε φάσεις και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Έτσι είναι τα Play Off. Αυτή η νίκη ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση για μας, λόγω της αξίας του αντιπάλου, γιατί δύσκολα θα περάσουν άλλες ομάδες από εδώ».

Για τον Σπόραρ: ««Για κάθε σέντερ φορ είναι σημαντικό να σκοράρει, αλλά δεν νομίζω να υφίστανται οι ψυχολογικοί λόγοι για μια ομάδα που έχει ψηλούς στόχους. Ήταν μια αποτυχία η ισοπαλία με τον Βόλο, αλλά κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο».

www.bnsports.gr 

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0