Football Talk

Συγκλονίζει ο Έκι Γκονζάλες: «Μου ζήτησαν λεφτά για να μη σκοτώσουν εμένα και την οικογένειά μου»

Συγκλονίζει ο Έκι Γκονζάλες: «Μου ζήτησαν λεφτά για να μη σκοτώσουν εμένα και την οικογένειά μου»

Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη προέβη ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, Έκι Γκονζάλες, αναφέροντας ότι πρόσφατα υπήρξε θύμα εκβιασμού!

Μιλώντας σε μέσο της Αργεντινής, ο Εζέκιελ Γκονζάλες, που είχε αγωνιστεί και στη χώρα μας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αποκάλυψε ότι πριν από λίγες ημέρες υπήρξε θύμα εκβιασμού!

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι του ζήτησαν 10 εκατομμύρια πέσος (δηλαδή περίπου 500.000 ευρώ), με σκοπό να μην σκοτώσουν τόσο τον ίδιο, όσο και την οικογένειά του. Τελικά όλα είχαν αίσιο τέλος, με τον 42χρονο Αργεντινό να καταγγέλλει το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία συνέλαβε τους δράστες το περασμένο Σάββατο (1/4).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έκι Γκονζάλες:

«Πήρα ένα μήνυμα στο κινητό μου την περασμένη Δευτέρα. Άρχισαν να απαιτούν να πληρώσω 10 εκατομμύρια πέσος σε μια CBU με αντάλλαγμα να μην σκοτώσουν εμένα και την οικογένειά μου. Έκανα την καταγγελία. Έκαναν έρευνα, έκαναν ελεγχόμενη παράδοση το Σάββατο και τους έπιασαν.

Αμφέβαλα για το τι να κάνω. Είτε να φύγω τη χώρα είτε να πάω στην αστυνομία. Το να τους πληρώσω, όχι.»

Ενώ το μήνυμα το οποίο δέχτηκε ανέφερε: «Εζεκιέλ, κατάθεσε δέκα εκατομμύρια για να ζήσεις εσύ και η οικογένειά σου ήσυχα γιατί έχουμε όλες τις διευθύνσεις, φωτογραφίες, ονόματα και επώνυμα και όλες τις πληροφορίες για να σε πληγώσουμε πολύ.»

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0