Football Talk

Γιουβέντους - Ίντερ 1-1: Ο Λουκάκου στην τελευταία φάση άφησε... ανοικτούς τους λογαριασμούς!

Γιουβέντους - Ίντερ 1-1: Ο Λουκάκου στην τελευταία φάση άφησε... ανοικτούς τους λογαριασμούς!
Αγκαλιά με το 3/3 στη σεζόν απέναντι στην Ίντερ και την 6η συνεχόμενη νίκη της απέναντι στους «νερατζούρι», ήταν η Γιουβέντους. Ωστόσο μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουκάκου στην τελευταία φάση κράτησε όρθιους τους Μιλανέζους ενόψει της ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου Ιταλίας και τον Σιμόνε στη θέση του (μέχρι νεοτέρας τουλάχιστον). Σύρραξη δημιουργήθηκε μετά το γκολ - Αποβλήθηκε ο Βέλγος.
Ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ιταλίας τα είχε όλα. Πάθος, ένταση, γκολ στα... χασομέρια και αποβολή. Γιουβέντους και Ίντερ άφησαν «ανοικτούς τους λογαριασμούς» τους ενόψει της ρεβάνς στο Μιλάνο με το τελικό 1-1 να διαμορφώνεται στην τελευταία φάση του αγώνα από την άσπρη βούλα και σκόρερ τον Λουκάκου. Μετά την επίτευξη του γκολ ακολούθησε ο... κακός χαμός με τους παίκτες να γίνονται ένα «κουβάρι» και τον Βέλγο να αποβάλεται. Κάπως έτσι, η «Γηραιά Κυρία» δεν κατόρθωσε να φτάσει στο 3/3 στη σεζόν απέναντι στην Ίντερ και τις 9 νίκες στα τελευταία 10 ματς και μένει να φανεί κατά πόσο θα συνεχιστεί η παράδοση (5/5 προκρίσεις οι «μπιανκονέρι» σε ημιτελικό Κυπέλλου Ιταλίας).
Το παιχνίδι δεν διεκδήκησε «δάφνες ποιότητας», έχοντας μπόλικη σκοπιμότητα. Ο Μπρόζοβιτς έχασε μία σημαντική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο (33') με τον Περίν να γλιτώνει την αρμάδα του Αλέγκρι. Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουβέντους ανέβασε ρυθμό, πίεσε και στο 83' πήρε κεφάλι στο σκορ με το διαγώνιο σουτ του Κουαρδάδο. Και ενώ όλο έδειχναν πως θα έπαιρνε το προβάδισμα στη σειρά, η Ίντερ δεν είχε πει την τελευταία της «λέξη».
Στο 93' κέρδισε πέναλτι για χέρι και το μετουσίωσε σε γκολ ο Λουκάκου, με τους «νερατζούρι» να βρίσκουν επιτέλους λύσης στην επιθετική τους ανομβρία (είχαν να σκοράρουν σε τρία σερί ματς στη Serie A).
Η εξέλιξη αυτή βέβαια και ο τρόπος που πανηγύρισε Λουκάκου (γύρισε προς την κερκίδα) μετέτρεψε τον αγωνιστικό χώρο σε... ρινγκ. Οι παίκτες των δύο ομάδων έγιναν ένα κουβάρι και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την απευθείας αποβολή του Βέλγου, του Χαντάνοβιτς αλλά και του Κουαδράδο
Οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για την 26η του Απρίλη στο Μιλάνο, εκεί όπου θα κριθεί και το ένα από τα δύο εισιτήρια του τελικού.

Μάνος Φυρογένης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0